Fellas protein tozu alınır mı?

Alınmasına alınır ama günlük kalori miktarını sağlığın için yükseltmelisin.
2500 civarı nasıldır? 1700'ü 90 kiloyken yapıyordum bu kiloyla çok mantıksız anlaşılan.

Mercimek var, lor peyniri var, ton balığı var...

2500 civarı nasıldır? 1700'ü 90 kiloyken yapıyordum bu kiloyla çok mantıksız anlaşılan.

İhtiyacınız olanın 400-500 aşağısı yeter. Hesaplama işi size kalmış. Siteler var hesaplamak için.

Mercimek var, lor peyniri var.

Lorlu, mercimek köftesi hayatımı kurtardı. Ton balığı ve yumurta mide problemleri sebebiyle tüketemiyorum. Hesaplayınca ortalama 2600 - 2900 kalori civarı almam iyi olur gibi gözüküyor. Yardımlar için teşekkürler, 2 tane 525gr'lık protein tozu da 1000 TL'ye geliyor. Bedava gibi geldi umarım üzmez.

Hocam, bence ilk başta bir tane sipariş ver denemek için. Eğer bir sindirim problemi yaparsa paran boşa gitmesin.

İfadeler: D4C
Hocam, bence ilk başta bir tane sipariş ver denemek için. Eğer bir sindirim problemi yaparsa paran boşa gitmesin.
2 tane alınca 1000 oluyor tekli alınca 625 o yüzden 2 tane aldım. Sorun yaşarsam da arkadaşa veririm aynı fiyattan, alır o anında.

Alınmaz ama sanırım almışsınız güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…