Pardon, düzeltiyorum. Anladın sen onuSoruyu anlamıştım hocam örnek olsun diye atmıştım. Kütlesi büyük olan daha fazla sıcaklık alıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Aynı deneme sınavına girmişiz. Ve aynı soru benim de yanlış. Ben de a işaretlemiştim.
Bunun için 1 test kitabı bitirmene gerek yoktu. Çok çalışmışsın ama verimli olduğunu sanmıyorum. Umarım bu diğer derslerine zarar vermemiştir.
Hata yaptığın konuları analiz et, neden hata yaptığına bak. Daha sonrasında doğrusunu öğren. Her yanlışında bir daha analiz et. Bıkmadan yapmanı öneririm.
Hataların süreden kaynaklı heyecan ise önerim önce fen sonra matematik yapmak ama çözme sıralamasını değiştirmek LGS'ye bu kadar az zaman kalmışken riskli.
Hata yaptığın konuları analiz et, neden hata yaptığına bak. Daha sonrasında doğrusunu öğren. Her yanlışında bir daha analiz et. Bıkmadan yapmanı öneririm.
Hataların süreden kaynaklı heyecan ise önerim önce fen sonra matematik yapmak ama çözme sıralamasını değiştirmek LGS'ye bu kadar az zaman kalmışken riskli.
SoldierBoyBabam
Üstün
Hemşeri çıktıkAynı deneme sınavına girmişiz. Ve aynı soru benim de yanlış. Ben de a işaretlemiştim.
Bir sonraki denemede matematikten başlamayı deneyeceğim. Analizi yaptım ama pek bir yararı olmadı.Bunun için 1 test kitabı bitirmene gerek yoktu. Çok çalışmışsın ama verimli olduğunu sanmıyorum. Umarım bu diğer derslerine zarar vermemiştir.
Sözeliniz nasıl? Okuma-anlama ile alakalı olabilir. Yanlış anlamayın, hakaret anlamında değil.Mesela bu soru gibi. Hocayla çözdüğümüz zaman anlıyorum ama sınav anında farklı düşünüyorum .
SoldierBoyBabam
Üstün
Sözelim iyi hocam. Türkçeyi iyi yapıyorum.Sözeliniz nasıl? Okuma-anlama ile alakalı olabilir. Yanlış anlamayın, hakaret anlamında değil.