Fenerbahçelilere göre Fenerbahçe kazanır.
Beşiktaşlılara göre Beşiktaş kazanır.
Galatasaraylılara göre kime daha çok gıcıklarsa onun rakibi kazanır.
Trabzonsporlulara göre Trabzonspor kazanır. Kendilerinin maçı olmasa bile Trabzon daha yüksek ihtimal kazanabilir.

Objektif bir cevap alabilmek zor bu tip konularda.
Trabzon konusunda çok doğrusun.😄

Yani çok enteresan bir maç bizi bekliyor. Fenerbahçeliyim ama kesin kazanamayız da diyemiyorum, çünkü Beşiktaş iyi bir ivme yakaladı ve çok iyi bir takım oldu. Bana beraberlik çıkacakmış gibi geliyor. Ama diken üstünde bir maç olacak gibi hissediyorum. Ciddi manada şu anda sonuç tahmin edilemez durumda bana göre.

Evet Galatasaray denen Ultra başarılı (!) kulübü kazandırdıkları gibi. Ama sizin gibi hakem kazandırmaz, kadro kazandırır bizi.

Besiktaşlı olarak Fenerbahçe adına hakem degil kadro kazandırır gibi şeyler söylemek için ya futboldan gram anlamamak lazım ya da Fenerbahçe'li olmak. Ama benim için ikisi aynı şey.

Besiktaşlı olarak Fenerbahçe adına hakem degil kadro kazandırır gibi şeyler söylemek için ya futboldan gram anlamamak lazım ya da Fenerbahçe'li olmak. Ama benim için ikisi aynı şey.
Her şey ortada. Boşuna burada konu kirletmeye gerek yok. Gözü olan neyin ne olduğunu görüyor. Yabancı basında hangi pozisyonun ne olduğu belli.

Her şey ortada. Boşuna burada konu kirletmeye gerek yok. Gözü olan neyin ne olduğunu görüyor. Yabancı basında hangi pozisyonun ne olduğu belli.

Daha en sonki maçta net bir kırmızı kart verilmedi Fenerbahçe'ye. Bakın, ben Galatasaray çok masum demiyorum ama biz yapıyoruz, ama Galatasaray bizden daha çok yapıyor; o yüzden bizimki sayılmaz düşüncesi size mantıklı geliyor mu? Gerçekten Fenerbahçe hakkıyla kazanıyor demek için Fenerbahçeli olmayı geç, Koç ailesinden falan olmak lazım.

Daha en sonki maçta net bir kırmızı kart verilmedi Fenerbahçe'ye. Bakın, ben Galatasaray'ı çok masum demiyorum ama biz yapıyoruz, ama Galatasaray bizden daha çok yapıyor; o yüzden bizimki sayılmaz düşüncesi size mantıklı geliyor mu? Gerçekten Fenerbahçe hakkıyla kazanıyor demek için Fenerbahçeli olmayı geç, Koç ailesinden falan olmak lazım.
Avrupa dışında hiç bir Süper Lig takımı, hakkıyla maç kazanmıyor zaten. Çok sayılı hakkıyla kazanan var. Fakat bunu Galatasaray'ın göstere göstere ve çok sık yapması rahatsız ediyor. Benim kulübüm yapmıyor değil, yapıyor. Geçen maç Samsunda kollandı, Fenerbahçe de. Onların net kırmızısı, bizim net penaltımızı yedi.