mencolarado

Başarılı
Fenerbahçe futbol takımının son 7 senedeki başarıları nelerdir?

Hiç başarıları yok şunu dedirttip taraftarı kandıracak kadar taraftarlarını akılsız sanmasınlar "u19 takımıyla çıktık".

Galatasaray kadıköyü kendi evi yaptı.

Son düzenleme:
Galatasaraylıyım ve başarısızlıklar üzerinden yücelmeyi doğru bulmuyorum. Fenerbahçe’nin Avrupa’da başarılı olmasını canı gönülden istiyorum. Türkiye’de birbirimizle rekabet ederiz o ayrı ama Avrupa’da başarı tüm Türk takımlarını yükseltir.

Fenerbahçe futbol takımının son 7 senedeki başarıları nelerdir?

Hiç başarıları yok şunu dedirttip taraftarı kandıracak kadar taraftarlarını akılsız sanmasınlar "u19 takımıyla çıktık".

Galatasaray kadıköyü kendi evi yaptı.
Avrupa liginde gruptan lider çıkmak, birde Ziraat başka bişey yok.Başarısızlıkları daha çok aklıma geliyor.Son 7 senede 2018/19 Lefter sezonunda az kalsın küme düşücekti geçen sene derbilerde yamuldu adeta son 7 sene 0 şampiyonluk 1 ziraat ki bunu Memleketim Sivasspor da yaptı .d

Takım başarı için tutulmaz. Ama basketbol ve voleybolda her türlü şampiyonluğu elde edebilirken futbol takımının bu durumda olması bizi üzüyor. Taraftar zaten artık başarı veya başarısızlığı takmıyor buna eminim. Doğru düzgün bir lig istiyoruz. Her hafta hakem hatası konuşulsun istemiyoruz. Sahaya futbolcu dövmeye atlayan yüzlerce taraftar istemiyoruz. Sadece futbol izleyip eğlenmek istiyoruz. Bunun sonunda yenmek de var yenilmek de. Son senelerdeki Efes-FB mücadelesi veya Vakıf-Ecza-FB mücadelesi nasılsa, futbolda da böyle bir ortam oluşsun istiyoruz.

Daha doğru soru şöyle olsa, Ali Koç geldiği günden bu yana takıma ne kattı? Taraftarların yarısından halen destek alıyor. Yok başarı ile yüceltilmezmiş, asla katılmıyorum. Kendinizi kandırmayın. O kadar sene içerisinde bütçe harcanıyor ve hiçbir karşılığı yok. Sonra borçlar tepe tepe artıyor, Ali Koç kendi cebinden ödemesine rağmen(!) borçların 11,5 milyar TL olduğu açıklanıyor.

Daha doğru soru şöyle olsa, Ali Koç geldiği günden bu yana takıma ne kattı? Taraftarların yarısından halen destek alıyor. Yok başarı ile yüceltilmezmiş, asla katılmıyorum. Kendinizi kandırmayın. O kadar sene içerisinde bütçe harcanıyor ve hiçbir karşılığı yok. Sonra borçlar tepe tepe artıyor, Ali Koç kendi cebinden ödemesine rağmen(!) borçların 11,5 milyar TL olduğu açıklanıyor.
Ali Koç'un geldiğinden beri tek olumlu yaptığı iş 600m euro borcu 300m euroya düşürmesi. Saçma transferler olmasa ve en azından 1 sezon CL'ye gidilebilse 200m euroya kadar düşerdi borç. Ayrıca taraftarın yarısı destekliyor lafı da tamamen rakip takımların uydurması. Son 3 senedir FB'lilerin %80'i nefret ediyor. Şu son karardan sonra bu oran %95 olmuştur. Sosyal medyada maça çıkmama kararını destekleyen sayısı çok az. Bu kararı destekleyeni bile linçliyor herkes.