Sadettin Saran resmi hesaptan Tayyip'e teşekkürlerini iletti. Soran olursa Fenerbahçe siyaset üstü derler XD.
Detaylar
Kim cevapladı?Captain Skriniar
Uzman
Malum takım 7/24 yanından ayrılmadığını varsayarsak (varsaymaya gerek yok zaten öylede) bu hiçbir şey.
AlicanCopur
Çalışkan
Birkaç hafta sonra yapı falan demeye başlarlar.
Eğer malum takım derken GS'yi kastediyorsan, bana örnek verir misin mesela, GS hiç hükümet yardımıyla transfer mi yaptı? Kupa mı kazandı? Şampiyonluk mu kazandı? Bir tane haberli böyle belgeli bir şey istiyorum senden.Malum takım 7/24 yanından ayrılmadığını varsayarsak (varsaymaya gerek yok zaten öylede) bu hiçbir şey.
- Makaleler
- 14
Umarım artık gözleriniz, ülkede futbolun bittiğini de görür. 10 yıldan fazla oldu biteli ama her ülke gündemini değiştirmek için sizi yine bu futbol saçmalığı ile oyaladılar. Yok GS imiş, yok FB imiş, yok BJK imiş. Bu ülkede futbol biteli çok oldu.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Tarafsız maçları izlediğinizde Fenerli oyuncular kendini yere atıyorlar. Sert oynuyorlar kart görmüyorlar. Rakip takım gole giderken defanstan birisi yere atlıyor. İşte kornerler verilmiyor gibi gibi. Defalarca tombala çekiyorlar hiçbir şey ceza bile verilmiyor. Diyeceğim bu kadar.
Son düzenleyen: Moderatör:
SF26
Üstün
Erdoğan'ın Ar*p bağlantıları Kante transferinin yapılmasında en büyük etmen oldu. Yalnız işin ekonomik tarafına bakarsak Kante'nin getireceği reklamın futbol bazındaki prestijinden sebep de bu transferde siyasetin eli değmiş olabilir. Bunu da hesaba katmak lazım, bir de TOKİ'nin Fener'e sunduğu Kadıköy teklifi de var. Hepsini birleştirince ortaya çıkan tabloyu herkes fark etmiştir.
Umarım artık gözleriniz, ülkede futbolun bittiğini de görür. 10 yıldan fazla oldu biteli ama her ülke gündemini değiştirmek için sizi yine bu futbol saçmalığı ile oyaladılar. Yok GS imiş, yok FB imiş, yok BJK imiş. Bu ülkede futbol biteli çok oldu.
İşte bu yüzden takip etmiyorum, saçma sapan fanatik olanlarda da akıl görmüyorum.
Bu tür sporları takip etmek insanı sinir hastası yapmamalı yapıyorsa ortada bir sorun vardır.
- Makaleler
- 4
Bütün büyük takımlar devlet tarafından senin vergilerinle destekleniyor. Sürekli devlet bankalarından borçlanarak bu transferleri yapıyotlar, sadece Fenerbahçe falan değil.Eğer malum takım derken GS'yi kastediyorsan, bana örnek verir misin mesela, GS hiç hükümet yardımıyla transfer mi yaptı? Kupa mı kazandı? Şampiyonluk mu kazandı? Bir tane haberli böyle belgeli bir şey istiyorum senden.
İş zaten bitmiş bu da göstermelik bi cümle söylemiştir. Erdoğan'a kalsa Nesiry'i bedavaya verir kante'yi de alamadan dönerdi.