Kerem 22,5 milyon euroluk oyuncu değil ve bence çok yanlış bir karar verdi. Onca sene Galatasaraylıyım dedi, Galatasaraylılık oynadı, Fenerbahçe'ye tepki gösterdi şimdi de Fenerbahçe'li oldu, "Türkiye'nin En Şerefli Kulübüne Geldim." dedi. Hadi Galatasaray taraftarını geçtim, TFF 3.Lig'de 24 Erzincanspor'un oyuncusuyken seni Süper Lig'e getirip parlatan Fatih Terim'in yüzüne nasıl bakacaksın?

Fatih Terim'le ilgili fotoğraflarını kaldırması ve Galatasaray'ı takipten çıkarması haricinde ben bir sıkıntı görmüyorum. İşle duyguyu karıştırıyorlar.
Yahu daha bir sene önce bu adam Fenerbahçe'ye saydırmıyor muydu, Fenerbahçe ile ilgili söylemediğini bırakmıyor muydu?

Kerem 22,5 milyon euroluk oyuncu değil ve bence çok yanlış bir karar verdi. Onca sene galatasaraylıyım dedi, galatasaraylılık oynadı, Fenerbahçe'ye tepki gösterdi şimdi de Fenerbahçe'li oldu, "Türkiye'nin en şerefli kulübüne geldim." dedi. Hadi Galatasaray taraftarını geçtim, TFF 3.lig'de 24 erzincanspor'un oyuncusuyken seni Süper Lig'e getirip parlatan Fatih Terim'in yüzüne nasıl bakacaksın?

Yanlış karar değil hocam adam evlendi eşi zaten Fenerbahçe'yi tutuyordu ondan dolayı gitti büyük ihtimalle hem de aldığı paralar o kadar güzel ki şu an emekli olsa hayatının geri kalanını yine kral gibi yaşar. Ayrıca istediği yere gitse de bize bir yararı olmuyor çünkü biz bu işten para almıyoruz sadece sinirlenip kendimize zarar veriyoruz.