Michael Scofield
Uzman
Transfer için 22.5 milyon para harcandı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Fatih Terim'le ilgili fotoğraflarını kaldırması ve Galatasaray'ı takipten çıkarması haricinde ben bir sıkıntı görmüyorum. İşle duyguyu karıştırıyorlar.Transfer için 22.5 milyon para harcandı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yahu daha bir sene önce bu adam Fenerbahçe'ye saydırmıyor muydu, Fenerbahçe ile ilgili söylemediğini bırakmıyor muydu?Fatih Terim'le ilgili fotoğraflarını kaldırması ve Galatasaray'ı takipten çıkarması haricinde ben bir sıkıntı görmüyorum. İşle duyguyu karıştırıyorlar.
O kadar fanatik değilim mevzular bu kadar derinse ozaman sıkıntı. Fatih Terim'e saygısızlığından ötürü zaten gözümden ciddi oranda düştü.Yahu daha bir sene önce bu adam Fenerbahçe'ye saydırmıyor muydu, Fenerbahçe ile ilgili söylemediğini bırakmıyor muydu?
O kadar derin hocam, Kerem Fenerbahçelilerce hiç sevilmiyordu.O kadar fanatik değilim mevzular bu kadar derinse ozaman sıkıntı. Fatih Terim'e saygısızlığından ötürü zaten gözümden ciddi oranda düştü.
Kerem 22,5 milyon euroluk oyuncu değil ve bence çok yanlış bir karar verdi. Onca sene galatasaraylıyım dedi, galatasaraylılık oynadı, Fenerbahçe'ye tepki gösterdi şimdi de Fenerbahçe'li oldu, "Türkiye'nin en şerefli kulübüne geldim." dedi. Hadi Galatasaray taraftarını geçtim, TFF 3.lig'de 24 erzincanspor'un oyuncusuyken seni Süper Lig'e getirip parlatan Fatih Terim'in yüzüne nasıl bakacaksın?