Çok normal. Hakemin niyeti belli zaten. Şahsi telefonunda 55 kere ByLock açan bir TFF başkanı var. Nedense tüm dezavantaj olayları da Fenerbahçeye yapılıyor. Ligin 1 hafta saçma şekilde ileri atlaması, malum takımın oyuncuları kamera önünde açık açık küfür ediyor kart yok. Ancak bizim oyuncumuzun küfür ettiği bile kanıtlanmadan PFDK'ya gidiyor. Oyuncu ise etmedim diyor. Gerçekten garip. Zaten hakemin kart performansı açık açık gösteriyor.

GS performansı: 7 maç. 16 adet SARI kart, 0 KEZ KIRMIZI.
BJK performansı: 9 maç. 22 adet SARI kart, 1 adet KIRMIZI kart.
TS performansı: 16 maç. 36 adet SARI kart, 3 adet KIRMIZI kart

FB performansı: 11 maç, 31 adet SARI kart, 6 adet KIRMIZI kart.

3 büyükler + TS'yi toplamda 32 kere yönetmiş ve 4 KIRMIZI kart vermiş. Ancak tek başına 11 kere yönettiği FB'ye ise 6 kez.

Yanlış bilmiyorsam hakem direkt İngilizce bilmiyor.
Evet bilmiyor. FIFA sınavından kural ve dil sebebi ile kaldı.

Çok normal. Hakemin niyeti belli zaten. Şahsi telefonunda 55 kere ByLock açan bir TFF başkanı var. Nedense tüm dezavantaj olayları da Fenerbahçeye yapılıyor. Ligin 1 hafta saçma şekilde ileri atlaması, malum takımın oyuncuları kamera önünde açık açık küfür ediyor kart yok. Ancak bizim oyuncumuzun küfür ettiği bile kanıtlanmadan PFDK'ya gidiyor. Oyuncu ise etmedim diyor. Gerçekten garip. Zaten hakemin kart performansı açık açık gösteriyor.

GS performansı: 7 maç. 16 adet SARI kart, 0 KEZ KIRMIZI.
BJK performansı: 9 maç. 22 adet SARI kart, 1 adet KIRMIZI kart.
TS performansı: 16 maç. 36 adet SARI kart, 3 adet KIRMIZI kart

FB performansı: 11 maç, 31 adet SARI kart, 6 adet KIRMIZI kart.

3 büyükler + TS'yi toplamda 32 kere yönetmiş ve 4 KIRMIZI kart vermiş. Ancak tek başına 11 kere yönettiği FB'ye ise 6 kez.

Evet bilmiyor. FIFA sınavından kural ve dil sebebi ile kaldı.
Valla yordu beni bu Fenerbahçe'ye olan düşmanlıkları. Sabah akşam maç izleyen ben sırf Fenerbahçe'ye yapılan muamelelerden sonra Türkiye'nin maçlarını izlemeyi bıraktım. Güya Fenerbahçe kollanıyor son 10 senedir sadece 1 kupa kaldırabildik.

Valla yordu beni bu Fenerbahçe'ye olan düşmanlıkları. Sabah akşam maç izleyen ben sırf Fenerbahçe'ye yapılan muamelelerden sonra Türkiye'nin maçlarını izlemeyi bıraktım. Güya Fenerbahçe kollanıyor son 10 senedir sadece 1 kupa kaldırabildik.
Hocam ben Galatasaray'lıyım. Son zamanlarda takip etmeyi bıraktım kafam çok daha rahat. Türkiye ligi izlenebilecek kadar kaliteli bir lig değil. Premier Lig yada La Liga izlemek çok daha keyifli.

Bende hakemin ingilizce bilmediğini duymuştum.

Fred bir şey diyor ise ingilizce söylüyor. Küfür ettiğini sanmıyorum. Hakem raporuna "stupid referee" dediği yazılmıştı sanırım.
Fb'nin eğer küfür etmediyse fred ne yapıp edip o kırmızı kartı iptal ettirmesi gerek. Öbür türlü derbide işimiz zor