Fenerbahce fred olmadan ortasahadan szymanskiye top cikaramiyor, ustelik fenerin iki stoperi de tam bomba, fenerin isi cok zor
Eğer bu gerçek ise zaten tek başına kart sebebi. Tartışılan kısım ne burada?Fred bir şey diyor ise ingilizce söylüyor. Küfür ettiğini sanmıyorum. Hakem raporuna "stupid referee" dediği yazılmıştı sanırım.
Tartışılan Fred'in portekizce konuştuğu iddiası ve hakemin ingilizce bilmediği söylentileri.Eğer bu gerçek ise zaten tek başına kart sebebi. Tartışılan kısım ne burada?
Samet Akaydın yerine Serdar Aziz daha iyi olur.Fenerbahce fred olmadan ortasahadan szymanskiye top cikaramiyor, ustelik fenerin iki stoperi de tam bomba, fenerin isi cok zor
Ikisi de birbirinden kotu, gs uzun top atip baris alper veya keremi kosturursa ikisi de gol yedirirTartışılan Fred'in portekizce konuştuğu iddiası ve hakemin ingilizce bilmediği söylentileri.
Samet Akaydın yerine Serdar Aziz daha iyi olur.
İnanın bende anlayamıyorum. İnsanlarda Fenerbahçe nefreti var. Şike yapmadığımız ortaya çıktı aklandık hala şike vs konuşuyorlar.Valla yordu beni bu Fenerbahçe'ye olan düşmanlıkları. Sabah akşam maç izleyen ben sırf Fenerbahçe'ye yapılan muamelelerden sonra Türkiye'nin maçlarını izlemeyi bıraktım. Güya Fenerbahçe kollanıyor son 10 senedir sadece 1 kupa kaldırabildik.
Merak etmeyin Kerem Aktürkoğlu boş kaleye atamıyor.Ikisi de birbirinden kotu, gs uzun top atip baris alper veya keremi kosturursa ikisi de gol yedirir
Ekstra olarak şunu söyleyeyim fred var mış yokmuş önemli değil Fenerbahçe pazar günü Galatasaray'ı rahat yener.
Fenerbahçe yıllardır rakiplerini küçümsediği için bu hallere düşüyor sürekli. Bence hatalardan ders çıkarmalısınız.Ekstra olarak şunu söyleyeyim Fred var mış yokmuş önemli değil Fenerbahçe pazar günü Galatasaray'ı rahat yener.
Saçma. Portekizce olayına bir şey diyemem. Hakem Belirli bir seviyede İngilizceye hakim olmasa da Stupid Referee'yi anlasın bir zahmet. Ortalama bir seviyede İngilizce bilen biri bile rahatça anlayabilir. Bunu savunmak fazla absürt.Tartışılan Fred'in portekizce konuştuğu iddiası ve hakemin ingilizce bilmediği söylentileri.