Ölümüne bir Fenerbahçeli olarak şunu söyleyebilirim. Takım yıllardır Mert Hakan adında futboldan bihaber olan şahsa ücretsiz antrenman, Dzeko, Tadic gibi birçok ünlüyle tanışma fırsatı, ücretsiz kahvaltı ve yemek, ücretsiz spor salonundan faydalanma ve bunun üzerine bir de para vermektedir. Bu olayın hatalısı yıllardır gönderilmesi gereken şahsı takımın abisi, komutan, general gibi söylemlerle takımda tutmak isteyen ve sürekli dile getiren taraftardır. Diğer bir hatalısı ise taraftarı bu kadar dinleyip general diye bahseden Ali Koçtur. Bu şahıs Fenerbahçe formasını giymemeliydi giymemelidir.

Ekstra olarak şunu söyleyeyim Fred var mış yokmuş önemli değil Fenerbahçe pazar günü Galatasaray'ı rahat yener.

Eğer bu gerçek ise zaten tek başına kart sebebi. Tartışılan kısım ne burada?
Tartışılan Fred'in portekizce konuştuğu iddiası ve hakemin ingilizce bilmediği söylentileri.
Fenerbahce fred olmadan ortasahadan szymanskiye top cikaramiyor, ustelik fenerin iki stoperi de tam bomba, fenerin isi cok zor
Samet Akaydın yerine Serdar Aziz daha iyi olur.

Valla yordu beni bu Fenerbahçe'ye olan düşmanlıkları. Sabah akşam maç izleyen ben sırf Fenerbahçe'ye yapılan muamelelerden sonra Türkiye'nin maçlarını izlemeyi bıraktım. Güya Fenerbahçe kollanıyor son 10 senedir sadece 1 kupa kaldırabildik.
İnanın bende anlayamıyorum. İnsanlarda Fenerbahçe nefreti var. Şike yapmadığımız ortaya çıktı aklandık hala şike vs konuşuyorlar.

Ya şu an TFF başkanı 55 kere ByLock'a girmiş bir insan ve çıkıp hayır diyemiyor, yalanlayamıyor. Görevinden ise alınmıyor. Koruyanlar var.

Gerçekten Fenerbahçe'ye bir ceza verilmiş ve hala bitmiyor. Şampiyon olmak için sadece takımlar ile mücadele etmiyor.

Ekstra olarak şunu söyleyeyim fred var mış yokmuş önemli değil Fenerbahçe pazar günü Galatasaray'ı rahat yener.

Pek rahat olacağını sanmıyorum çünkü ileri dörtlüyü en çok rahatlatan isim fred. Eğer okan hoca tete ve formu yerlerde icardi ile başlarsa o zaman evet bayağı bir rahatlarız. Kerem 10 numara başlarsa yine iyice kolaylaşır işimiz.

Tartışılan Fred'in portekizce konuştuğu iddiası ve hakemin ingilizce bilmediği söylentileri.
Saçma. Portekizce olayına bir şey diyemem. Hakem Belirli bir seviyede İngilizceye hakim olmasa da Stupid Referee'yi anlasın bir zahmet. Ortalama bir seviyede İngilizce bilen biri bile rahatça anlayabilir. Bunu savunmak fazla absürt.