Fenerbahçe yıllardır rakiplerini küçümsediği için bu hallere düşüyor sürekli. Bence hatalardan ders çıkarmalısınız.
Rakibimi küçümsemiyorum. Bana göre her maç büyük maçtır bu Galatasaray'a özel bir olay değildir. Sadece kendi fikrimi belirttim.
Pek rahat olacağını sanmıyorum çünkü ileri dörtlüyü en çok rahatlatan isim fred. Eğer okan hoca tete ve formu yerlerde icardi ile başlarsa o zaman evet bayağı bir rahatlarız. Kerem 10 numara başlarsa yine iyice kolaylaşır işimiz.
Orası öyle fakat İsmail Kartal tabularını yıkıp farklı düşünürse rahatlıkla taraftarı da arkamıza alıp galibiyet alabiliriz bence.

Eğer bu gerçek ise zaten tek başına kart sebebi. Tartışılan kısım ne burada?
Söylenenlere göre "stupid refree" demiyor. "Aptalca bir karar" diyor. Zaten sarı kart almıştı öncesinde itirazdan.

Eğer ki bu direkt kırmızı kartlık bir hareket ise dün ki GS maçında hakemin namusu kalmadı. Toreira ve Barış Alper'in ettiği küfürler açık açık göründü. Onlara ise bir şey verilmedi normal itirazdan sarı kart.

Ha ayrıca bu hakem zamanında aynı olay yüzünden Muslera'ya sarı kart verdi ve üzülerek yüzünden belli oluyordu. Karttan sonra Muslera da küfür etti topu yerlere attı eliyle hareketler yaptı hakem boş geçti. Aynı hakemden bahsediyorum.

Fred iyi oyuncu ama takım olarak eksikleri kapatabileceğimizi düşünüyorum. Galatasaray.
Hiç beklenmedik 1-0 galibiyeti aldı. Bence en az 2-3 gol atabilirdi. Fenerbahçe aynı gün 3 gol yedi. 4-3 aldık maçı. Futbolda her an her şey olabilir.

Birincilik için büyük bir mücadele olacak sadece tek istediğim olayların çıkmaması.

İşte savaştığımız insanlar böyle. Daha adamın ne dediği açıklanmamış. Açıklayamıyorlar. Belki de suçsuz adama inşallah büyük bir ceza verir diyor.
Zaten Fenerbahçeye verilmiş bir ceza var halen bitmeyen.

1703251919977.webp