Kalenderadam

Başarılı
Yer
Dünyada bir yer!
Merhabalar,
Arkadaşlar kimseye tartışma kapısı açmadan; Fenerbahçe'nin ligden çekilme kararı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bana soracak olursanız çekilmesini istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ali Koç ortalığı karıştırıyor. Kusura bakmayın da ligin ikinci yarısına başladığımızdan beri sanki tüm hakemler Fenerbahçe'yi yarışta tutmak için seferber olmamış gibi gece gündüz hakem konuşuyor, ezeli rakibini teröristlikle suçluyor, bir de üstüne gelip ülke puanının ve Türk sporunun yaşayacağı kayıpları medyaya salarak takımını ligden çekmekle herkesi tehdit ediyor. Çekilirse çekilsin, kendi bilir. Bu ülkenin tüm spor yükünü Galatasaray sırtlamıştır, yine yaparız.

Bazı sosyal medya uygulamalarında "umarım çekilir, böylece lig temizlenmiş olur." Tarzı akıl yoksunu yazılar görüyorum. Öncelikle şunu belirteyim ben Fenerin ligden çekileceğini düşünmüyorum ve çekilmesini istemiyorum. "Neden?" diye soracak olursanız eğer. Kim ne derse desin Fenerbahçe ve Galatasaray ligin marka değerini yükselten ve rekabeti diri tutan takımlar. Bu iki takımdan biri bile olmazsa hem rekabet azalır hem de ligin marka değeri düşer. Yani Fenerbahçe Süper Lig için önemli bir takım.

İstiyorum, çekilirse de doğru karar. Sahaya atlamak nedir kardeşim ya? Neymiş efendim, Galatasaray için yapılmış, neymiş efendim Trabzonlular haklıymış. Abicim kimin için yapıldığı kimin umrunda? Trabzonlular'ın haklı olması için bir tane sebep söyleyin bana. Geçen ki maçta da aynı kutlamaları yaptılar Trabzonlular, onlara bir şey denmedi. Eğer sahanda yenilirsen kendine yedirmeyi bileceksin, bilmiyosan sen ligden çekil asıl.

Bazılarının başarısızlığını örtbas etmek için ortaya attığı gaz alma çabası, geçiniz bunu, ben Fenerli olsam başkanı sorumlu tutarım bütün bu başarısızlığa.
Tabi tabi arabistanda maç oynanmadı sorumlu Fenerbahçe, Trabzon'da oyunculara saldırıldı sorumlu Fenerbahçe ve sorumlu başkan değil mi? Fenerbahçe başarısızlık sebebiyle mi çekiliyor ligden? Elmayla armutu ayırt edemeyen canlılar şöyle şeylere yorum yapmasın.

Fenerbahçeli olarak çekilmesini destekliyorum. Bu çöp ligde işimiz yok. Hükümetin desteklediğinin şampiyon olduğu bir tiyatroda kimsenin emek harcamasına gerek yok.

Bazılarının başarısızlığını örtbas etmek için ortaya attığı gaz alma çabası, geçiniz bunu, ben Fenerli olsam başkanı sorumlu tutarım bütün bu başarısızlığa.
Son 10 senedir futbol hariç her branşta başarılıyız. Ki diğer branşlarda banka takımlarının bütçesi FB'yi aşmasına rağmen başarılı olabiliyoruz. Bir tek futbolda bi tane süt kupası kazanabildik. Acaba neden? Bütçe mi yok? Diğer takımlarla arada çok kalite farkı mı var? Yoksa bu ligte, her sene bu lig kirli, şampiyonu belirlemişler, bu düzeni değiştirmemiz lazım, hakemler bize düşman diyip ama yerli hakem isteyen vs. diye diye 10 senede 4 kere şampiyon olan, şampiyon olduğunda da 2 ay önce dediklerinin tam tersini söylemeye başlayan bir takım mı var?

Merhabalar,
Arkadaşlar kimseye tartışma kapısı açmadan; Fenerbahçe'nin ligden çekilme kararı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bana soracak olursanız çekilmesini istemiyorum.
Destekliyorum bu arada. Hatta şu son 5 seneki Avrupa puanları silinecekse kesin destekliyorum. Kendi hallerinde takılsınlar bakalım FB'nin Avrupa'da kazandığı puanlar olmadan CL'ye gidebilecekler mi? Senelerdir bu kadar boşa eziyet çekmeye gerek yok.

Son düzenleme: