Ne demek 'çekilsin, lig temizlenir' ya? İyi ki futbol izlemiyorum yani, bu kadarına da pes. Midem bulandı.

Yok öyle bir şey. Yazının bulunuşundan beri ligden çekileceğiz diyorlar. Şu videodaki altyazıya bakın.

Bu da önceki haberler:
20240320_200813.webp

Tabii tabii arabistan da maç oynanmadı sorumlu Fenerbahçe, Trabzon'da oyunculara saldırıldı sorumlu Fenerbahçe ve sorumlu başkan değil mi? Fenerbahçe başarısızlık sebebiyle mi çekiliyor ligden? Elmayla armutu ayırt edemeyen canlılar şöyle şeylere yorum yapmasın.

Fenerbahçe'li olarak çekilmesini destekliyorum. Bu çöp ligde işimiz yok. Hükümetin desteklediğinin şampiyon olduğu bir tiyatroda kimsenin emek harcamasına gerek yok.

Bu seçimde hükümet ve Ekrem İmamoğlu'na oy filan yok. Hükümet desteklediği takım kazansın istiyor, İBB Başkanı ise Trabzon'da doğduğu için ve Trabzonspor'lu olduğu için Kadıköy'de Fenerbahçe posterini siliyor. Bunu biz unutsak, tarih unutmaz. #SandıktaGörüşeceğiz

Ben birincilik demedim birinci lig dedim.

Tabi tabi arabistanda maç oynanmadı sorumlu Fenerbahçe, Trabzon'da oyunculara saldırıldı sorumlu Fenerbahçe ve sorumlu başkan değil mi? Fenerbahçe başarısızlık sebebiyle mi çekiliyor ligden? Elmayla armutu ayırt edemeyen canlılar şöyle şeylere yorum yapmasın.

Fenerbahçeli olarak çekilmesini destekliyorum. Bu çöp ligde işimiz yok. Hükümetin desteklediğinin şampiyon olduğu bir tiyatroda kimsenin emek harcamasına gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu seçimde hükümet ve Ekrem İmamoğlu'na oy filan yok. Hükümet desteklediği takım kazansın istiyor, İBB Başkanı ise Trabzon'da doğduğu için ve Trabzonspor'lu olduğu için Kadıköy'de Fenerbahçe posterini siliyor. Bunu biz unutsak, tarih unutmaz. #SandıktaGörüşeceğiz
Valilik sildirmiş diye okumuştum ben. Başına da polis dikmişler :rofl:

Türk futbolu bu gidişle hiçbir zaman iyi yerlere gitmeyecek. Çekilmesini istemem, ayrıca çekilirse Fenerbahçe büyük yaptirımlara maruz kalacak. Ali Koç da bunu düşünmüştür sanırım. Tamamen yersiz bir tehdit.

Öncelikle belirteyim Galatasaraylım. Bu lig, takımların çekilmesiyle düzelmez. Elbet bir tepki konulması lazım.
Nasıl ki; takımlar Arabistan'daki maçta tepkilerini koyarak maçlara çıkmadılar.
Zaten Fenerbahçe ligten çekilmez. Reklamlar,rekabetler vb. sebeblerden dolayı.
Fenerbahçe-Trabronzpor maçına gelirsek; her iki tarafta kabahat var. Ama bunun %80'i Trabzonspor %20'si Fenerbahçe'ye ait.
Zaten Trabzonspor taraftarı 90 dakika boyunca sahaya yabancı cisim atarak Fenerbahçeli oyuncuları kışkırtmıştır. Maç sonu sevinmek olayın tuz biberi.
Ondan sonra meydan muharrebesi çıkıyor. Bazıları korner direğiyle, bazıları bıçakla saldırmaya başlıyor. Tabi o an oyuncularda savunma gösterecek, ama bu savunma taraftarı yerde yumruklamak değildir. Yani her iki taraf vuruyor birbirine. Zaten Cengiz ve Ferdi sakatlanmıştı bildiğim kadarıyla.
Zaten kavganın haklısı olmaz arkadaşlar. Yeteri kadar vuramayanlar şikayet ederler.