Gerçekten çok iyi, 2021, 2022, 2023, 2024 dünya şampiyonluğu zaten mevcut.Hayır o anlamda demiyorum. Bu adamın çok büyük reklamı yapılıyor. Gerçekten iyi mi yoksa reklamdan dolayı böylemi o yüzden sorguluyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Velocine71
Çalışkan
2021 tartışmalı diğerleri en iyi araç. Vettel'e benziyor.Küçük Schumacher lakabı ile çok iyi reklamı yapıldı sonuç ortada.Gerçekten çok iyi, 2021, 2022, 2023, 2024 dünya şampiyonluğu zaten mevcut.
Ama tabi kimse alternatifsiz değildir, F2' yi arada takip etmek lazım ama çok ilgimi çekmiyor2021 tartışmalı diğerleri en iyi araç. Vettel'e benziyor.Küçük Schumacher lakabı ile çok iyi reklamı yapıldı sonuç ortada.
Velocine71
Çalışkan
Kesinlikle. Pilotlarında %90'ı iyi insanlar değil ama Max bence iyi ve örnek alınacak biri.Ama tabi kimse alternatifsiz değildir, F2' yi arada takip etmek lazım ama çok ilgimi çekmiyor![]()
F2 ve F3 yarışlarıda çok bilinmez geçiyor.
Aslında formula 2 yarışlarını takip etmeme sebebim bir yandan motogp de zaman geçirmek öte yandan highlining ve solo tırmanışlara fazla kapılmam. Redbull TV'yi kurcalamak istersen sende benim gibi duruma düşebilirsinKesinlikle. Pilotlarında %90'ı iyi insanlar değil ama Max bence iyi ve örnek alınacak biri.
F2 ve F3 yarışlarıda çok bilinmez geçiyor.
Velocine71
Çalışkan
Hocam bu ara Tetris ile ilgileniyorsanız Redbull bir yarışma yapıyor kendi sitesinde ve ülkede ilk 10'a girmek çok zor değil. İstiyorsanız bakabilirsiniz.Aslında formula 2 yarışlarını takip etmeme sebebim bir yandan motogp de zaman geçirmek öte yandan highlining ve solo tırmanışlara fazla kapılmam. Redbull TV'yi kurcalamak istersen sende benim gibi duruma düşebilirsin![]()
Tetris değil ama 3x3 rubiks küp oynuyorum. Şuanki rekorum 6 dakika.Hocam bu ara Tetris ile ilgileniyorsanız Redbull bir yarışma yapıyor kendi sitesinde ve ülkede ilk 10'a girmek çok zor değil. İstiyorsanız bakabilirsiniz.
1 dakikanın altında şampiyonlar var, onları görünce kitlenip kalıyorum.
Ama tetris olayını bilmiyordum, çocukluğumda çok oynadım ve severek izlerim
Velocine71
Çalışkan
Rubik küp güzel olay. Belki tekniğiniz farklıdır hocam baya hızlı teknikler var. Bazıları 5 saniyenin altında yapıyor.Tetris değil ama rubiks küp oynuyorum. Şuanki rekorum 6 dakika.
1 dakikanın altında şampiyonlar var, onları görünce kitlenip kalıyorum.
Ama tetris olayını bilmiyordum, çocukluğumda çok oynadım ve severek izlerim![]()
Bence deneyin derim Tetrisi.
Sorması ayıptır, nasıl bir alet ile oynuyorlar. Ben biraz dinazorum ve benim zamanımda renksiz ekran gameboy ile oynardımRubik küp güzel olay. Belki tekniğiniz farklıdır hocam baya hızlı teknikler var. Bazıları 5 saniyenin altında yapıyor.
Bence deneyin derim Tetrisi.
Velocine71
Çalışkan
Şampiyona bilgisayardan yapılacakmış. Telefondan da oynayabiliyorsunuz.Sorması ayıptır, nasıl bir alet ile oynuyorlar. Ben biraz dinazorum ve benim zamanımda renksiz ekran gameboy ile oynardım![]()