Ferrari Formula 1 takımı neden bu kadar çok seviliyor?

Ama tabi kimse alternatifsiz değildir, F2' yi arada takip etmek lazım ama çok ilgimi çekmiyor
Kesinlikle. Pilotlarında %90'ı iyi insanlar değil ama Max bence iyi ve örnek alınacak biri.
F2 ve F3 yarışlarıda çok bilinmez geçiyor.

Kesinlikle. Pilotlarında %90'ı iyi insanlar değil ama Max bence iyi ve örnek alınacak biri.
F2 ve F3 yarışlarıda çok bilinmez geçiyor.
Aslında formula 2 yarışlarını takip etmeme sebebim bir yandan motogp de zaman geçirmek öte yandan highlining ve solo tırmanışlara fazla kapılmam. Redbull TV'yi kurcalamak istersen sende benim gibi duruma düşebilirsin

Hocam bu ara Tetris ile ilgileniyorsanız Redbull bir yarışma yapıyor kendi sitesinde ve ülkede ilk 10'a girmek çok zor değil. İstiyorsanız bakabilirsiniz.

Hocam bu ara Tetris ile ilgileniyorsanız Redbull bir yarışma yapıyor kendi sitesinde ve ülkede ilk 10'a girmek çok zor değil. İstiyorsanız bakabilirsiniz.
Tetris değil ama 3x3 rubiks küp oynuyorum. Şuanki rekorum 6 dakika.

1 dakikanın altında şampiyonlar var, onları görünce kitlenip kalıyorum.

Ama tetris olayını bilmiyordum, çocukluğumda çok oynadım ve severek izlerim

Rubik küp güzel olay. Belki tekniğiniz farklıdır hocam baya hızlı teknikler var. Bazıları 5 saniyenin altında yapıyor.
Bence deneyin derim Tetrisi.

Rubik küp güzel olay. Belki tekniğiniz farklıdır hocam baya hızlı teknikler var. Bazıları 5 saniyenin altında yapıyor.
Bence deneyin derim Tetrisi.
Sorması ayıptır, nasıl bir alet ile oynuyorlar. Ben biraz dinazorum ve benim zamanımda renksiz ekran gameboy ile oynardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…