Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 320000
xBN 54
Üstün
Arkadaşımda var. Kesinlikle önermem. Aldğı maaşın çoğunu arabaya veriyor, sanayiden çıkamıyor. Başka öneri istemem demişsin ama buabilirsen efsane kasa Toyota Corolla üzmez seni.
Arkadaşınızın araba yıkık olabilir mi? Bu konuda bilginiz var mı?
Aeronight 11
Üstün
Muhasebeci bir tanıdığımda da aynı araba var. Son 3 haftadır getir götür işi için kullanıyorum. Modelini bilmiyorum, sormadım. Şüphesiz ki bindiğim en kötü arabaydı. Geçen annemi almaya gittim, doluya yakalandık. Araba 30'dan yukarı çıkamadı.Arkadaşınızın araba yıkık olabilir mi? Bu konuda bilginiz var mı?
Özellikle bu arabayı istemenin bir nedeni var mı?
xBN 54
Üstün
Muhasebeci bir tanıdığımda da aynı araba var. Son 3 haftadır getir götür işi için kullanıyorum. Modelini bilmiyorum, sormadım. Şüphesiz ki bindiğim en kötü arabaydı. Geçen annemi almaya gittim, doluya yakalandık. Araba 30'dan yukarı çıkamadı.
Özellikle bu arabayı istemenin bir nedeni var mı?
Sizin arabanız da ciddi bir sorun var. O araba ölü. Bu araba tutulmamasının sebebi bana göre her usta anlamaz ve yedek parça biraz pahalı olması.
Bu fiyat bandında daha iyi bir araç göremiyorum kimse kusura bakmasın sorun çıkarmıyor diye toyata coralla 400 bin km hiçbir özelliği olmayan arabaya da binmek istemem.
Aeronight 11
Üstün
O sorunluydu zaten, dediğim gibi idareten biniyordum. Ama arkadaşımda da benzer sorunlar var. Sanayiye gitse bile düzelmiyor, araba kronik sorunlu bir araba. Özellikten kastığın ne mesela? Marea'da ne özellik var da onu istiyorsun? Ben sana o araba hakkında duyduklarımı anlattım. Arkadaşım satmak istiyor ama alıcı bulamadı. Sen satmaya kalksan yine zor alıcı bulursun. İkinci el piyasayı kötü bir araba.Sizin arabanız da ciddi bir sorun var. O araba ölü. Bu araba tutulmamasının sebebi bana göre her usta anlamaz ve yedek parça biraz pahalı olması.
Bu fiyat bandında daha iyi bir araç göremiyorum kimse kusura bakmasın sorun çıkarmıyor diye toyata coralla 400 bin km hiçbir özelliği olmayan arabaya da binmek istemem.
moneymoon
Yetkin
Hiç sahip olmadım ancak hem 1.6 motoruna hemde 2.0 motoruna bindi çok yakın bir arkadaşım onun için arabayı tanıyorum, koltukları çok yumuşak ve sürüşü konforluydu kesinlikle bunu söyleyebilirim özellikle 2.0 HLX'inin sunduğu donanımlar arabaya ayrı bir tat katmıştı kullanması çok basitti yağ gibi akıyordu diyebilirim fakat iyi bakımlı bir tanesine denk gelmedikçe kesinlikle alınmaz 1.6 ELX'ine aşık olan ve 6 sene binen çocuk 2.0 HLX'ine 1 sene dayanamadı arabayı sattı. Ustası zaten aynı arabayı yıllardır sürdüğünden vardı ama ayar tutmuyordu çoğu zaman arızalanan parçayı bulamıyordu bile en sonunda sattı kurtuldu yani alacağınız aracın temiz olduğuna emin olmadan asla almayın derim şahsen Marea için. Birde başka araç önermeyin demişsiniz ama diyemeden edemeyeceğim aynı bütçede daha makul araçlar olduğunu düşünüyorum Marea biraz kumar olacaktır bütçede pahalı kalan bir araç.
Eagles 54
Üstün
Tempra'nın yenilemiş versiyonu diyebilirsin. 320.000 TL civarında bulabilmenin sebebi tutulmamasından kaynaklı. 1.9 dizeli de çok yakar, 1.6 benzinliside keza 2.0 motorlu olanıda. Tüplü binmek şart bunlara. Bazı kronik sorunları var. Ama konforludur. Donanım önemli değil. O yaştaki araba da parça bulabilir misin, usta var mı, kronikleri seni üzer mi, paraya acil sıkıştığında elde çıkar mı? 320 ve 350 arasında daha iyi alternatifler var. Donanım aklını çelmesin.
xBN 54
Üstün
Önerinizi söyleyiniz.
Hiç sahip olmadım ancak hem 1.6 motoruna hem de 2.0 motoruna bindi çok yakın bir arkadaşım onun için arabayı tanıyorum, koltukları çok yumuşak ve sürüşü konforluydu kesinlikle bunu söyleyebilirim özellikle 2.0 hlx'inin sunduğu donanımlar arabaya ayrı bir tat katmıştı kullanması çok basitti yağ gibi akıyordu diyebilirim fakat iyi bakımlı bir tanesine denk gelmedikçe kesinlikle alınmaz 1.6 elx'ine aşık olan ve 6 sene binen çocuk 2.0 hlx'ine 1 sene dayanamadı arabayı sattı. Ustası zaten aynı arabayı yıllardır sürdüğünden vardı ama ayar tutmuyordu çoğu zaman arızalanan parçayı bulamıyordu bile en sonunda sattı kurtuldu yani alacağınız aracın temiz olduğuna emin olmadan asla almayın derim şahsen marea için. Bir de başka araç önermeyin demişsiniz ama diyemeden edemeyeceğim aynı bütçede daha makul araçlar olduğunu düşünüyorum marea biraz kumar olacaktır bütçede pahalı kalan bir araç.