Yaklaşık 2 ay aradan sonra tekrar yazıyorum lâkin elimdeki birkaç bilgiye istinaden sizlerin de düşüncesini merak ettiğim için yazmak istedim. Bu konuyu açtığım zaman e-devlet üzerinden Açık Kapı aracılığıyla talep oluşturmuştum. Verilen cevapta "2024 yatırım planında bulunmamakla beraber 2025 yılında tekrar değerlendirilmesi öngörülmektedir" şeklinde cevap gelmişti Telekom müdürlüğünden. 2025'e girdikten sonra 3 Ocak'ta tekrar e-devlette Açık Kapı üzerinden FTTH altyapı dönüşümü için talepte bulunmuştum. Bu sefer verilen cevap "
İyi Günler İlgili lokasyon 2025 yılı FTTH dönüşüm planları içerisinde olup, çalışmaların Haziran ayı sonuna kadar tamamlanması öngörülmektedir." şeklinde bir cevap aldım. Bu bilgilere güvenip derin bir oh çekmeli miyim yoksa tedirgin şekilde FTTH dönüşüm çalışmalarını mı beklemeliyim
Güncelleme
Bugün başka bir blokta oturan ablanın bilgilendirmesi üzerine gidip bloklarını kontrol ettiğimde, her katta 4 uç olacak şekilde (her katta 4 daire var) beyaz ve nispeten ince kablolar bırakıldığını gördüm. Dışarıda da kamyonet kasasında turuncu fiber kablolar vardı zaten o anlaşılabilir bir detay
Sanırım aldığım bilgi doğruymuş... Bu işlemler teknik olarak ne kadar sürer sizce? Bütün mahalle üzerinden hesaplarsak yaklaşık 56 tane 4 katlı bina, 11 tane de 15 katlı bina var. (yanlış bilmiyorsam hepsinde 1 katta 4 daire var) Engin bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var hocam