Merhaba arkadaşlar, sizce daireye kadar fiber internet altyapısı belediyeyi özgürlükçü politikayla CHP yönetirse mi iktidar destekli AKP yönetirse mi daha hızlı gelir?
Merhaba arkadaşlar, sizce daireye kadar fiber internet altyapısı belediyeyi özgürlükçü politikayla CHP yönetirse mi iktidar destekli AKP yönetirse mi daha hızlı gelir?
Talebe bağlı. Eğer bulunduğunuz ilçe, mahallede talep çoksa hızlı gelir. Yerel yönetimlerle alakalı bir durum yok.
Talepten ziyade potansiyel müşteri durumuyla ilgili.
2 3 mahalle ilerisinde fiber var kullanan Max 50 müşteri var
TRnin bilindik sallama çalışma şekli plan proje ileri görüş sıfır. Bizim burdada üst mahallede fiber var, genelde yaşlılar oturur. Bizim mahallede sadece VDSL var burası şirket ve esnaf dolu fiber yokBuna inanmıyorum yaşadığım bölgenin 2 3 mahalle ilerisinde fiber var kullanan Max 50 müşteri var kaç metrelik fiber hattında. Onun bir aşa mahallesine yapsalar en az 4 bin müşterileri olabilir ama çalışmayla ilgili proje bile çizilmemiş.
Benim olduğum mahallenin projesi çizilmiş ama daha adım yok bir geçen benim mahallenin yanındaki mahalleye saha dolabına fiber getirmişler o kadar. (proje 5 6 yıl önce çizilmemiş hala yapan yok)