Fiber internet için Ethernet kablosu tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shruux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 195
  • Etiketler Etiketler
    kablo önerisi

shruux

Becerikli
Kullanmış olduğum kablo CAT 5 mi, 6 mı bilmiyorum; yıllar önce elektrikçiden almıştım. Baya bir ezilmiş, bükülmüş durumda. Ben her seferinde bir şekilde çalışır hale getirdim. Bir oyunda sorun yok, bir oyunda aşırı jitter yiyorum; ışınlanmaktan oynayamıyorum.

Hali hazırda da fiber bağlanma sürecindeyim. Yükseltmeyi düşündüğüm paket 200 ya da 1000 Mbps; bu hızlarda sorun çıkarmayacak ve fiber ile sorunsuz çalışacak bir kablo istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe sorunum yok; zaten gördüğüm kadarıyla pahalı değiller. 10 ya da 15 metre olması yeterli benim için.

Gereksiz pahalı, hocam. Aynısını kullanıyorum 3 senedir, bana mısın demedi.

@kompetankedi, markasiz kablolar ile Ugreen ve kabeldirekt tarzi high-quality kablolar ayni seviyede degil. Ona bakarsan her kaliteli urunun ucuz muadili var.

İçindeki teller saf bakır olduktan sonra ucu 10 TL hocam, ben yapı marketten uç alıp kendim çakıyorum ve hiçbir şey olmadan uzun süre gidiyor ama dediğiniz doğru; ham madde kalitesi önemli.

CAT6 kablolar oldukça işinizi görür.
KabelDirekt - Ethernet Kablosu 15mt

Ugreen, KabelDirekt, VegGieg gibi markalardan şaşmayın. Bir kere alır çok uzun yıllar boyunca kullanırsınız.
Almışken de CAT7 falan alın, aman aman bir fiyat farkı yok 6 ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…