Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
104
Yer
İstanbul
Dün internetim kesildi. Üstelik sanırım apartmanda sadece benimki kesildi. ONT'de LOS ışığı kırmızı yanıp sönüyor. Saat 17:00 gibi destek kaydı oluşturdum. İnternet de sanırım 14:00 gibi kesildi. Halen daha gelmedi ama çalışmalar devam ediyormuş. Bekliyorum. Bakalım ne kadar sürede oluyor. Twitter'a yazsam hızlanır ama ben normal süreci gözlemek istyorum.

Şu anda Vodafone'un çakma 4.5G'si ile bağlanıyorum.

Çözüm
Hala kesik.

Türk Telekom ekibi aradı, geliyorlar.

Güncelleme: Az önce gelip baktılar, ONT'ye giren kablo kırılmış durduk yere. Kabloyu fazla soymalarından kaynaklanıyormuş. Türk Telekom ekibinden Umut Dilekçayır sağ olsun sorunu çözdü.
TurkNet benden 400 lira alıyor, ancak İstanbul'un altyapı olarak en iyi yerlerinden birinde olmama rağmen ve merkezi bir konumda olmama rağmen durmadan internetim kesiliyor, aşırı pişman olmaya başladım...

Dün internetim kesildi. Üstelik sanırım apartmanda sadece benimki kesildi. ONT'de LOS ışığı kırmızı yanıp sönüyor. Saat 17:00 gibi destek kaydı oluşturdum. İnternet de sanırım 14:00 gibi kesildi. Halen daha gelmedi ama çalışmalar devam ediyormuş. Bekliyorum. Bakalım ne kadar sürede oluyor. Twitter'a yazsam hızlanır ama ben normal süreci gözlemek istyorum.

Şu anda Vodafone'un çakma 4.5G'si ile bağlanıyorum.
Bence CS gibi sen de birden fazla sağlayıcı ile aynı anda çalışmalısın abi. Yayın yapmıyorsun ama yine de internetten yürütüyorsujn bütün işlerini. Lazım en az 2. bir sağlayıcı.