Makaleler
7
Türkiye'de CNBC-e'de (Düşük bir ihtimal e2 de olabilir) Kasım 2015'ten önce belki 2011-2015 civarında izlediğim bir cinayet filmini bulmaya çalışıyorum ama ismini hatırlamakta zorluk çekiyorum.

İşte hatırlayabildiklerim:
Gençlerin yer aldığı İngilizce bir film. Film sanırım genel olarak dış mekanlarda geçiyordu.
Ölüm sahnelerinden biri, dış mekanda olan türden bir endüstriyel çöp sıkıştırıcısında öldürülen bir genci içeriyor. Bildiğin ezilip parçalara ayrılıyor genç.
Filmin genel vibe'ı, tuzaklar ve hayatta kalmanın bir karışımı olan "Testere" ve "Son Durak"a biraz benziyor, ancak aynı zamanda dış mekan sahnelerini de içeriyor.
Gençleri hedef alan gizemli bir figür var ve bu düşman yani seri katil, işaret olarak kafatasına veya gülen yüze benzeyen özel bir sembol kullanıyor. (İkisinin karışımı da olabilir)
Filmin son sahnelerinde bir twist oluyor ve, gençlerden birinin erkek kardeşlerinden birinin (genç kız sanırım?) işin içinde olduğu veya başlangıçta söylediğinden daha fazlasını bildiği ortaya çıkıyor.
Kaykayında katilin sembolünün aynısının bulunduğunu gördüğümüzde bu ima ediliyor. Katilin o olduğunu düşündüm yani izlediğimde. Seri katilin yüzü elbette film boyunca hiç görülmedi. Sanırım kendisi de görülmedi.

İnternette ve ChatGPT'de hiçbir türlü aradığım bu filmi bulamadım. :) Şimdiden teşekkürler.