Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Animasyon da olur film de. Kaliteli olursa ve bir felsefe taşırsa sevinirim. Aklımda bir film vardı ama unuttum ben de sizden tavsiye isteyeyim dedim. Bir mesaj ve bir felsefe, bir ders taşırsa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
A Silent Voice
I Want Eat Your Pankreas
Your Name
Neon Genesis Evangelion film serisi
Redline filmleri güzeldir.

Studi Ghibli filmleri de iyidir, kalitelidir. Bugünün yetişkinleri çocukluğunda illaki Studio Ghibli filmi izlemiştir.

Dizi isteseydin dâhâ kaliteli animeler mevcut idi.

Ryan Gosling filmi olursa daha çok hoşuma gidebilir. Gosling izleyesim var.
Drive veya Blade Runner: 2049 (bunu izlemek için önce ilk filmini izlemen gerek) olabilir. Gosling harici Top Gun Maverick ve Saving Private Ryan izleyebilirsin. Çok bilindik filmler saydıklarım fakat izlemediysen kesinlikle izlemelisin.
Neon Genesis Evangelion film serisi
Hocam konu dışı fakat bence arkadaş Evangelion izleyecekse yani bu muhabbetlere girecekse önce animesini ve animesinden sonra çıkan filmleri izlesin sonrasında remake filmlerini izlesin. Evangelion büyük bir franchise çünkü direkt remake filmlerinden giriş yapmasın muhabbete.

Hocam konu dışı fakat bence arkadaş Evangelion izleyecekse yani bu muhabbetlere girecekse önce animesini ve animesinden sonra çıkan filmleri izlesin sonrasında remake filmlerini izlesin. Evangelion büyük bir franchise çünkü direkt remake filmlerinden giriş yapmasın muhabbete.
Dizisinde karakter bağlarına dâhâ net değiniyor ama Shinji Ikari'nin zırlamasını 20 bölüm boyunca dinlemeye de gerek yok, eziyet. 😀