Karısını inkar eden adamdan her şey beklenir.

Karısını işe soksaydım kötü olmayacaktım.

Herkes bu tweetlerin ''eşi var mış'' kısmına odaklanıyor da bir kişi neden belirli aralıklarla ''engelli eşim otobüste dayak yedi'' diye tweet atar? Tutanağı sorsanız Türk polislerine ''tutmadılar'' diyecek. Bari ''darp fotoğrafı gönder'' deseniz onu da yollamayacak. Bu şekilde bir şey olsa bu kadar ilgi şeyi olan bir kişi bu olayın peşini bırakmaz.

Son düzenleme:
Herkes bu tweetlerin ''eşi var mış'' kısmına odaklanıyor da bir kişi neden belirli aralıklarla ''engelli eşim otobüste dayak yedi'' diye tweet atar? Tutanağı sorsanız Türk polislerine ''tutmadılar'' diyecek. Bari ''darp fotoğrafı gönder'' deseniz onu da yollamayacak. Bu şekilde bir şey olsa bu kadar ilgi macunu olan bir kişi bu olayın peşini bırakmazdı.
Benim de bugün otobüste engelli eşim dayak yedi, gelsin etkileşimler. :')

Zor ya yani iddia curutmek icin olayla alakası olmayan 3 tane konuk cagırıp onlar uzerinden bir seyler anlatmaya calısmak, 2 mesaj göstermek falan. Harbi zor iş yani her hafta nasıl bocalıyor anlamıyorum.

Çok ilginç, bu tarz bir konu onaylanmamalıymış diye bir bilgi aldım moderatörden. Daha önce Çağan'ın yaptığı videoyu paylaşmak istediğimde bu tarz konuların hatta bu söz konusu Filmografın ilk videosunun da onaylanmaması gerektiğini söylemişlerdi ve açtığım konu reddedilmişti. Ama bu yine onaylanmış.

Çağan'ın Filmograf ve Recep Baltaş'ın videosunda ismi geçtiğinde yaptığı açıklama videosunun bu konudan farkı neydi ki onaylandı? Moderatörler konu mu kaçırıyor?

Cevap aldım; "Konu ile muhatap olunduğu için onaylandı." gibi garip bir cevap aldım, bu tip drama konularında taraflı bir davranış olacak sanırım uzak durup haberini bile yapmamak en iyisi, mesajımı da eksi verdi moderatör. :LOL:

Ayrıca neden hâlâ Filmograf'ın draması devam ediyor anlamadım, ikili bu meseleyi çözmeli.

Eşin olmayan birine "eşim" demek, aklı başında olan bir insanın yapacağı bir şey değil. Yine fark etmedi.

İddia ettiğine göre eşi olmasa bile Recep Baltaş'ın sevgilisi olarak belirtip kendi sevgilisine neslihan hanım demeside yanlış. Ayrıca birini sahiplenmek istiyorsan kız arkadaşım da diyebilirsin kimse olamaz demeyecek yani.

İkisi de birbirine yalancı diyor ama benim anlamadığım, Filmograf’ın videosunda bahsettiği Büşra payı kısmı. Yani adamın dediğine göre %50 anlaştıktan sonra üçüncü kişi sokulmuş anlaşmaya; doğru mu, yanlış mı bilmiyorum. Ama olayın adamın eşiymiş, sevgiliymiş kısmına çekilmesi de doğru değil. Bu adamlar yıllardır sektörde, böyle tartışmalar bana komik geliyor. Kanıtlanmadığı sürece yorum yapmak yanlış olur. Bu ikisinin arasında olan meseleyi YouTube’a taşımak da yanlış; bizi ilgilendirmiyor sonuçta. Teknoloji kanalını bu yüzden takip etmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Videoda 12:20 saniyesinden itibaren, Filmograf’ın söylediğine göre Recep Baltaş, 10 yılı aşkın süredir beraber ortak olarak çalıştığı ve 15 yıldan fazla arkadaşlığı olan Ali Güngör’e çok sert ifadeler kullanmış. Bu doğru mudur, Recep Baltaş’ın yanıtlaması lazım; yoksa Ali Güngör’e de cevap hakkı doğar.

Birer saatlik iki videoda eğer haklıysan, bunu yirmi kere kanıtlarsın. “O böyle demiş, bu böyle yapmış”la olmuyor. Drama olacaksa da biraz kısa tutulsa, biz de izlesek fena olmaz. Dizi çekmeyin.

Karısını inkar eden adamdan her şey beklenir.

Karısını işe soksaydım kötü olmayacaktım.

Böyle boş boş tweetlerini alıntılamak yerine mesajları yayınlamasına izin versen ne kadar kolay olacak aslında her şey. Sen anlaşmada payı olmayan eşine, Ali'den pay çıkarıyorsun, Ali bunları dile getiriyor sense cevap olarak 'karısını inkar eden adamdan her şey beklenir.' diyorsun. Neden paylaşmasına izin vermiyorsun mesajları? Umarım YouTube'da sildiğin ve engellediğim yorumlar gibi buradan aynı tutumu sergilemezsin.

Böyle boş boş tweetlerini alıntılamak yerine mesajları yayınlamasına izin versen ne kadar kolay olacak aslında her şey. Sen anlaşmada payı olmayan eşine, Ali'den pay çıkarıyorsun, Ali bunları dile getiriyor sense cevap olarak 'karısını inkar eden adamdan her şey beklenir.' diyorsun. Neden paylaşmasına izin vermiyorsun mesajları? Umarım YouTube'da sildiğin ve engellediğim yorumlar gibi buradan aynı tutumu sergilemezsin.

Hadi 'eşi' dediğin birey bekar olduğunu açıklayan bir belge gösterdiğinde sırf 'eşim' dediği tweetleri liseli bir çocuk gibi 🤡 emojisi ile paylaşman ne kadar olgunca bir davranış Recep bey? zira insanlar sevgililerine, sevdiği insanlara istediği gibi seslenebilir diye düşünüyorum.