Filtre kahve önerisi

shiedae3

Başarılı
Amazon üzerinden alacağım, hiç filtre kahve deneyimlemedim. İçimi çok sert olmayan fiyatı ortalama olan kahve önerirseniz sevinirim.

French Press'le yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Damak tadınızı bilmediğim için çok hafif mi gelir bilemem. Ben kırmızı paketlisini daha çok beğeniyorum. Tabii bir yudum bile içemeyeceğiniz bir sertlikte kahve alıp ziyan edeceğinize hafif bir kahve ile başlamak bence daha sağlıklı olur.

@Blackraven, bu ürünü sipariş veriyorum. French pressle yapılır değil mi?

Ucuz bir şeyler istersen Kurukahveci Mehmet Efendi'nin Colombia kahvesi güzel. 250g paketini 200 TL'ye kadar bulabiliyorsun.

Amazon'dan alma zorunlulugun yoksa A Roasting Lab. Aylardir buradan aliyorum cok iyiler. Hem taze ogutulmus oluyor hem de pek cok secenek var. 5'li paketleri oluyor ilk etapta ondan alip deneyebilirsin.

Mehmet Efendi kullanın. Dengeli bir kahvedir. Orta incelikte olur kahvesi. F/P olarak piyasanın en iyilerinden.
Moliendo da iyi markadır fiyatı biraz daha uçuk. Fakat Mehmet efendiye göre daha acıdır.

Amazon'da 100TL hediyem vardı indirim kuponuyla arkadaşın önerdiği kahve 150 TL'ye geldi. Önerilerinizi sonraki tercihimde değerlendireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…