İyi forumlar. Kendi kasamı satmaktayım burada da ilanı var. Son bir fiyat ile arkadaşla anlaştıktan sonra arkadaş kargo şubesinin önünde kendince 150 TL'lik bir pazarlık daha yapmaya çalıştı ve işi bozdu. Ben de elimde kocaman kasayla ve uğraştığımla kaldım şu durumda. Bir insanın böyle yapıp yapmayacağını anlayamazsınız bu yüzden dikkatli olun ve siz de benim yaptığım gibi mimleyin ki dikkat edelim.

Arkadaşın numarasını tam olarak paylaşamam çünkü yasal değil ancak ufak bir kısmını paylaşabilirim:

1757695684487.webp

Sahibinden konuşmaları:

1757695695300.webp

Son düzenleme:
Anlaştığın fiyattan ürünü satın almak ❌
Çingene pazarlığına çevirmeyelim yazıp 150 ₺ için iş bozmak ✅

Tipik ölücü işte. Satışlarda asla ortak yerde buluşulmamalı. Satıcı alıcının ayağına gitmez hocam, almaya niyeti varsa çıksın gelsin incelesin, içine sindiyse parasını ödeyip alsın gitsin. Geçmiş olsun.

2.el satislarda olan durum bu iyice anlasip bulusmak gerekli. Bende Anakart ve RAM konusunda fiyatta anlasmistik bunun aynini yasamistim ve en son aynen boyle fiyati dusurdu kabul ettim verdim. Ama paraya ihtiyacım vardi ve uzun sure ilandaydi ürünler. Neyse sağlik olsun.

Böylelerine bir şey deniyor da.

Çok doğru bir söz.
Ortak kafe gibi kamerali yerler tercih edilmeli bulusma icin.

Üstad, reis, aga, birader. Bu tarz hitaplarda bulunan lavuklarla alışveriş yapılmaz. 29 yaşındayım, 17 yaşında çocuk bana "kardeşim" falan çekiyor, direkt basıyorum engeli cevap vermeden.
Biraz uslüp, ceplerinde 5 kuruş para var diye satıcıyı zavallı falan sanıyorlar herhalde. Ceplerindeki para da 5 kuruş gerçekten, sıfırını almaya güçleri yetmiyor :)

Kasayı nasıl paketledin bende evdeki kasayı satacağım kargoya verecek paketim yok. Temperli cam kırılmadan nasıl gönderilecek?