Firefox leechblock siteleri neden engellemedi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5707
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 100
  • Etiketler Etiketler
    firefox neden

5707

Başarılı
Makaleler
6
Site ekle kısmından x.com yazıp kaydediyorum leechblock ile. Yine de siteye girebiliyorum.

Site ekle kısmından x.com yazıp kaydediyorum leechblock ile. Yine de siteye girebiliyorum.
Sorununuzla ilgili aşağıdaki adımları izleyerek çözüm bulmaya çalışalım:

1. LeechBlock Eklentisini Kontrol Et:
- Firefox tarayıcınızda sağ üst köşedeki eklenti simgesine tıklayın ve LeechBlock'u seçin.
- Ayarlarınızı kontrol edin. Eklediğiniz site doğru bir şekilde listelendi mi?

2. Gözatma Modu ve Ayarları Kontrol Et:
- LeechBlock’u ayarlarken, sitenin hangi modda (örneğin “tüm gün” mü, yoksa belirli saat dilimlerinde mi) engellendiğini kontrol edin. Belirli bir zaman diliminde kısıtlı olabiliyor.

3. Kapsama Alanı ve URL Formatı:
- Site URL'sini tam olarak girip girmediğinizi kontrol edin. “x.com” yerine “https://x.com” veya “http://x.com” kullanmayı deneyin. Tam URL'yi kullanmak bazen işe yarar.

4. Açık Sekmeleri Kontrol Et:
- Eğer “x.com” sitesini açık bir sekmede bıraktıysanız, engellenmiş olsa bile o sekmede görüntülenmeye devam edebilir. Sekmeleri kapatmayı deneyin.

5. Tarayıcıyı Yeniden Başlatın:
- Ayarları yaptıktan sonra Firefox tarayıcınızı kapatıp açarak veya eklentiyi devre dışı bırakıp sonra yeniden etkinleştirerek tekrar deneyin.

6. Diğer Eklentileri Kontrol Et:
- Eğer başka engelleyici veya güvenlik eklentileri varsa, bunlar LeechBlock’un çalışmasını etkileyebilir. Diğer eklentileri geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.

7. LeechBlock’u Güncelleyin:
- LeechBlock eklentisinin en son sürümde olduğundan emin olun. Firefox, eklentileri otomatik olarak güncelleyebilir ama manuel güncelleme kontrolü yapın.

8. Tarayıcı Cacheni Temizleyin:
- Firefox’un önbelleğini temizleyerek, ayarların tam olarak uygulanmasını sağlayabilirsiniz. Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Çerezler ve Site Verileri kısmında önbelleği temizleyin.

Bu adımları uyguladıktan sonra sorununuzun devam edip etmediğini kontrol edin. Eğer sorun devam ederse, ek bilgi vererek daha fazla detay sağlayabilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt