Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?

Wraith'den ürün alır mıydın?

• Evet kesinlikle

Oy: 7 14,6%
  • Mecbur kalırsam evet

Oy: 22 45,8%
  • Herhangi bir internet sitesi değil mi zaten?

Oy: 3 6,3%
  • Tercih ederim ama THH ile de uğraşırım

Oy: 4 8,3%
  • Hayır.

Oy: 15 31,3%
  • Hayır (Yaşanmışlıklar var)

Oy: 2 4,2%

• Oy verenlerin toplamı
    48

Sırf Amazon'dan denk getiririm onun için yine daha uygun daha iyi bir ürün alabilirim onun dışında saygı duyarım.

Sırf Amazon'dan denk getiririm onun için yinr daha uygun daha iyi bir ürün alabilirim onun dışında saygı duyarım.
Dediğim gibi tercih meselesi, benim hiçbir markada hissem yok, ama sırf jelatini açıldı diye ürünü geri almayan bir firmadan ben ürün falan almam.

Avantajlı değil aslında. Şu gümrük olayları olmasa kimse suratına bakmaz.
Bu ithalatçıların lobiciliği yüzünden yurt dışından ürün getirtmek neredeyse imkansız oldu. Kanun geçtiği an direkt zamları yapıştırdılar, sonuçta artık tekelleştiler.

Beyler şu yorumu görebilen var mı şu videoda? (En yeniye sıralayın)

Bir kaç hesap ile denedim, gizli sekme ile denedim, farklı tarayıcı ile denedim, hatta mobil uygulamadan farklı hesaba girip de denedim gözükmüyor. Allah Allah Buga girmiştir umarım.

Ben bu Wraith CEO'su mu ne artık. Onu Enis Kirazoğlu ve Japonya oyunları videosunda gördüm, aslında sevinmiştim dedim ülkemizde genç girişimciler var ve yelpazeye bakınca (ilk kez) çok hoşuma gitmişti. Sonradan ilgi alaka sıfır olunca, bu olay da normal geliyor.
Youtuber ve influencerlar şişiriyor sağ olsun.

Çok pis para basıyorlar. Wraith'in başında 3 kişi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…