Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 19 Mayıs 2026
Bakacağız, sıfırını isteme hakkım var diye biliyorum. Uğraştırmadan keşke verseler ama uğraştırıcı olma ihtimali mevcut. Rog pelta sağ menteşe gevşek, Type-C kısmı göz hizasına geldiğinde sağ kısım sürekli aşağı düşüyor direnç göstermeden.Bazen çıt çıt ses geliyordu, solda da gördüm ama sağda olduğu kadar böyle çıt çıt ses görmedim çok arada oluyor o kısım. Bir de sağ bas performansı daha az geldi bana. Bakacağız dediğim gibi.25M dedim fakat rahat 40-50M var.
GGTR iyi ürünler getirdi gerçekten. Destekliyorum, pek satış sonrası destek hakkında deneyimim yok ama Wraith'ten iyidir heralde.![]()
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
@TANTUNICIK, Mümkünse iade işlemlerini bekletme. Ne kadar erken o kadar iyi. Makalen bekleyebilir, aha benim ATK Battle Axe PRO incelemem 6 ay sonra çıktı 
Zamanım yok hocam, diğer şekilde bu yorumu bile yazmamış olurdum. Yeni fark ettim, sağ kısım menteşesine biraz baskı uygulayınca çatırdıyor falan. Sol kısımda dediğim gibi bu yok. En kısa zamanda yapacağız işi, en kötü THH ile uğraşıyor, hakkımı alırım diye düşünüyorum.@TANTUNICIK, Mümkünse iade işlemlerini bekletme. Ne kadar erken o kadar iyi. Makalen bekleyebilir, aha benim ATK Battle Axe PRO incelemem 6 ay sonra çıktı![]()
- Makaleler
- 8
Alternatif markaların büyük markaları geçemeyecek olmasının en büyük sebebi bu. Kullanıcı memnuniyeti. Geçmişte hepiniz duymuşsunuzdur Logitech'in, Razer'ın gerekirse yurt dışından yeni ürün yolladığını. Şahsen benim için ürünün fiyatı kadar müşteri memnuniyeti de önemli. Bu memnuniyeti vermeyen firma istediği kadar indirimli satsın, hiçbir firmanın peşinden koşamam.
Alternatif markaların büyük markaları geçemeyecek olmasının en büyük sebebi bu. Kullanıcı memnuniyeti. Geçmişte hepiniz duymuşsunuzdur Logitech'in, Razer'ın gerekirse yurt dışından yeni ürün yolladığını. Şahsen benim için ürünün fiyatı kadar müşteri memnuniyeti de önemli. Bu memnuniyeti vermeyen firma istediği kadar indirimli satsın, hiçbir firmanın peşinden koşamam.
HyperX yıpranmış eski kırık kulaklık yerine sıfır kulaklık gönderiyordu, hem de Türkiye'den. Bir daha bir ürün alacak olsam misal neden HyperX tercih etmiyeyim. Güven veriyor.
xalvorath
Yetkin
Ben bir şeyi çok görürsem ondan tiksinirim, bunlar da sokaktaki karıncaya bile sponsor olmuşlar o yüzden tiksiniyorum ve asla almam.