Vâveylâ

Başarılı
Yer
Kanada (10 Temmuz'a kadar)
"Hepsiburada İndirimleri" kategorisinde paylaştığı indirimlerin çoğu boş olduğu için gereksiz kaplama yapıyor, çoğu kişinin de dikkate aldığını düşünmüyorum. Huawei MatePad SE 11 ve Lenovo Idea Tab gibi fiyatını hak etmeyen ürünlerin de konusunu açıyor; hayır, bari indirim olsa o da yok. @Surface Area bunu söyledi ancak Fırsat Ekibi durumu kabul etmiyor.

Nadiren de olsa güzel konular açıyor (Lenovo Legion 25-10 24,5" gibi); tabii ki "nadiren" yoksa başka güzel konu açtığını ben görmedim. Sürekli indirim sayılmayacak ve alınmayacak ürünlerin de bildirimini almak istemiyoruz. "Göz ardı et" butonu eklenmeli diye düşünüyorum.

Artı 20 Eksi
Bence bunun yerine, indirim olmayan şeyleri indirim diye paylaşmasınlar. Çok daha yararlı olur.

Bence bunun yerine, indirim olmayan şeyleri indirim diye paylaşmasınlar. Çok daha yararlı olur.
Onu yapacaklarını sanmıyorum. Bu mesajından dolayı açtım zaten.
1782741172177.webp

Garip bir yaklaşım tarzı. Konuyu da inceledim, konunun burada bahsi geçmiş diye. Paylaşım içerisinde "BAKIN BU EN İYİ TABLET" gibi bir ifade geçmemiş, hadi onu da geçtim konuda herhangi bir şekilde yine "DİĞER MARKALARLA REKABET EDEBİLİRSİNİZ" gibi de bir ibare geçmemiş, sadece bütçe aralığında uygun görülüp paylaşılmış bir ürün.

Sitelerden bakıldığında da ürün kendi ürün skalasında en ucuz iken paylaşılmış.

Ürün ile ilgili yorum yapılabilir, eleştirilebilir ancak sırf paylaşan kişinin yazmadığı bir şey yüzünden paylaşan kişiye laf söylenmesi... Garip geliyor.

Ek olarak: Hepsiburada İndirimleri kategorisini beğenmiyorsanız eğer, direkt olarak kategoriyi göz ardı edebilirsiniz. @Fırsat Ekibi üye kimliği ile birlikte yetkili bir hesaptır. Bu sebeple engelleyemezsiniz.

İkincil olarak: Paylaşılan ürünün indirim olmadığını düşünüyorsanız ve eğer daha ucuzu var ise "RAPOR" tuşuna basarak bunu bildirebilirsiniz.

@Emir indirimli hâliyle bile aynı fiyat bandındaki rakiplerinden hissedilir şekilde geride kalan bir ürün sizin için "fırsat" mıdır?

Mesela X bir ürünün fiyatı 10A'dan 8A'ya düşsün. Ancak 8.5 - 9A'ya X'ten daha iyi olan Y ürünü olduğu halde siz X ürününü rakiplerinden daha geride olmasına rağmen sırf fiyat düşüşü yaşadığı için "fırsat" olarak mı görürsünüz?