Her oyunun sıkıştırma oranı aynı olmayabilir belki de bu yüzden. Yine de Fitgirl'den daha iyi bir alternatif olduğunu sanmıyorum. Bir kaç tane eşit seviyede var belki.
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Hocamn bende Ryzen 5 5500 ve 16GB Ram var. Ona rağmen 1-2 saat setup kurulumu var.
R5 5500 görece zayıf bir işlemci zaten. Adam/kadın 120 GB'lık GTA V'i 50 GB'ye sıkıştırmış. Sizin 35 mbps internetiniz olsa saatte 16 GB indirme yapabilirsiniz. Yani Repacklenmemiş bir GTA V'i indirmeniz öbürüne kıyasla 5 saat fazla sürecek. Siz repackli indirip 2 saat kurulum yapsanız bile öbürüne kıyasla 3 saat kazanmış oluyorsunuz.
HDDKullanıyorum
Üstün
7500F ile RDR 2 kurulumu 28-30 dakika sürmüştü çok uzun gelmedi bana.
Geraltın kılıcı
Üstün
7500F ile RDR 2 kurulumu 28-30 dakika sürmüştü çok uzun gelmedi bana.
Hocam RDR2'nin kurulumu çok uzun sürmüyor. Ancak CP77'de saatlerce bekledim. Bi' de üstüne oyunda Bonus Content ve dilleri indirmediğim için açamadım.
Bende Uncharted ve God Of War kurulumu 10 dk sürmemişti.
hazernag
Yetkin
rutracker.org > torrent linki > free download manager. sadece satılmayan oyunlar için kullanın lütfenPES 2021 indirmek istiyorum. Zaten indirdiğim yerin serverları kötü olsa gerek çok yavaş indi. Üstüne bu kurulum ilerlemiyor hiç. Firgirl'ü önceden de kullanıyordum ve 10 GB oyunları iki saatte indiriyordu. Pes 50 GB indirmesi çok uzun sürer. Kurulumun hızlanması için yapabileceğim bir şey var mı?
Eki Görüntüle 81499
Rus repackerleri deneyin.
PES 2021 indirmek istiyorum. Zaten indirdiğim yerin serverları kötü olsa gerek çok yavaş indi. Üstüne bu kurulum ilerlemiyor hiç. Firgirl'ü önceden de kullanıyordum ve 10 GB oyunları iki saatte indiriyordu. Pes 50 GB indirmesi çok uzun sürer. Kurulumun hızlanması için yapabileceğim bir şey var mı?
Eki Görüntüle 81499
Hocam sıkıştırılmış dosyayı açmasını bekliyorum 5dk açıyor o kırmızı renkle yazılan kısmı işaretlemeyin yoksa çok uzuyor kurması.
mudurvekili
Yetkin
Kurulum, bilgisayar donanımızı sonuna kadar sömürdüğü için arkada herhangi bir işlem yapmanız bile kurulum süresini belli bir ölçüde etkileyecektir.
@Blackraven'ın da belirttiği gibi internet hızınız iyi ise DODI kullanmanız lehinize olur, genellikle 10-15 dakikadan kısa sürdü önceden kurduğum bütün oyunlar.
@Blackraven'ın da belirttiği gibi internet hızınız iyi ise DODI kullanmanız lehinize olur, genellikle 10-15 dakikadan kısa sürdü önceden kurduğum bütün oyunlar.