Detaylar
Kim cevapladı?Serdar41
Uzman
İndirdiğim sitenin serverları düzelmiş herhalde tekrar 40 megabit hızla indirdim şimdi kuracağım. Fitgirl ise 4 saatte hiç ilerlemedi kapattım. R7 6800h işemci 8gb ram ve 3050 ekran kartım var çok kötü değil yani. Kurulumun başında ramle ilgili bir seçenek de yoktu. Ben geçmişte hiç sevmedim fitgirl'ü, bundan sonra da kullanmam valla bir işe yaradığı yok tamamen vakit kaybı. @3787 NOBK izliyosun hocam selam olsun o7.
Indırme asamasından sonrasında senin bilgisayarın konuşur, zaten oyunun boyutu sıkıştırılmıs oluyor. Bunu ne kadar hızlı sürede acar, iste o bilgisayarının marifeti.PES 2021 indirmek istiyorum. Zaten indirdiğim yerin serverları kötü olsa gerek çok yavaş indi. Üstüne bu kurulum ilerlemiyor hiç. Firgirl'ü önceden de kullanıyordum ve 10 GB oyunları iki saatte indiriyordu. Pes 50 GB indirmesi çok uzun sürer. Kurulumun hızlanması için yapabileceğim bir şey var mı?
Eki Görüntüle 81499
Indırme anlamında da torrent linkleri oluyor onu kullanın, part part yuklemekle ugrasmayın.
Indırme asamasından sonrasında senin bilgisayarın konuşur, zaten oyunun boyutu sıkıştırılmıs oluyor. Bunu ne kadar hızlı sürede acar, iste o bilgisayarının marifeti.
Indırme anlamında da Torrent linkleri oluyor onu kullanın, part part yuklemekle ugrasmayın.
Hiçbir alakası yok az once dodiden az once 10 GB'lık oyun indirdim oyunun gerçek boyutu 30 GB'dı 3 dakikada kurulum bitti ama aynı şeyi FitGirl yapınca en az 1 saat sürüyor.
Ne ile alakası yok tam olarak, düşük bir sistemin açacağı sıkıştırılmış olan dosya ile iyi bir bilgisayarın açacağı sıkıştırılmış olan dosya açma hızı aynı mı olacak?Hiçbir alakası yok az once dodiden az once 10 GB'lık oyun indirdim oyunun gerçek boyutu 30 GB'dı 3 dakikada kurulum bitti ama aynı şeyi FitGirl yapınca en az 1 saat sürüyor.
Bir kere WinRAR da olsun, 7z de olsun, sıkıştırılan dosya açıldığı zaman bilgisayara yük biner.
Bir de en önemli faktörlerden olan diskin okuma ve yazma sınırı var.
Ayrıca bende FIFA 19'u açmak hatırladığım kadarıyla 30-40 dakika sürdü, oyunun boyutu yaklaşık 40GB. Kurulum yaparken RAM kullanımıyla ilgili bir soru sorması gerekiyor. Oradan kutucuğu işaretlerseniz kurulum süresi azalabilir.
Dodi'ye gelecek olursam, bana FIFA 23'de IsDone.DLL hatası aldım. Benim indirmem süresinde yaşanan bir hata olabilir bu ama FitGirl'den kurulum yaptıgımda böyle bir durum yoktu, yine FIFA 19'a benzer bir sürede kurulum gerçekleşti.
Ne ile alakası yok tam olarak, düşük bir sistemin açacağı sıkıştırılmış olan dosya ile iyi bir bilgisayarın açacağı sıkıştırılmış olan dosya açma hızı aynı mı olacak?
Bir kere WinRAR da olsun, 7Z de olsun, sıkıştırılan dosya açıldığı zaman bilgisayara yük biner.
Bir de en önemli faktörlerden olan diskin okuma ve yazma sınırı var.
Ayrıca bende FIFA 19'u açmak hatırladığım kadarıyla 30-40 dakika sürdü, oyunun boyutu yaklaşık 40GB. Kurulum yaparken RAM kullanımıyla ilgili bir soru sorması gerekiyor. Oradan kutucuğu işaretlerseniz kurulum süresi azalabilir.
Dodi'ye gelecek olursam, bana FIFA 23'te IsDone.DLL hatası aldım. Benim indirmem süresinde yaşanan bir hata olabilir bu ama FitGirl'den kurulum yaptığımda böyle bir durum yoktu, yine FIFA 19'a benzer bir sürede kurulum gerçekleşti.
Aldığınız bir hata ile direkt tüm siteyi suçlamak çok saçma. Ben zaten sıkıştırılmış olan dosyanın açma hızına laf etmiyorum FitGirl'de bu durum diğer repack sitelerine göre daha uzun konu sahibide FitGirl'de kurulumuun ilerlemediğini farklı bir yerden indirince sıkıntısız kurduğunu belirtmiş repackinfo dodi gibi sitelerden indirip daha az beklemek varken FitGirl'den indirmek saçma.
Tüm siteyi suçlamadım, farkındaysanız ne yazmışım alttaki mesajda.Aldığınız bir hata ile direkt tüm siteyi suçlamak çok saçma.
Benim indirmem süresinde yaşanan bir hata olabilir bu.
Bendeki bir problem gibi aynı şekilde konu sahibinin indirdiği dosya indirme sırasında hasar görmüş olabilir.Konu sahibide FitGirl'de kurulumuun ilerlemediğini farklı bir yerden indirince sıkıntısız kurduğunu belirtmiş.
Benim FIFA 23 Dodi örneğindeki kastım, her repack kurulumunda hata çıkabilir. FitGirl'ü savunmuyorum veya Dodi'yi de kötülemiyorum, bir oyunun hangisi daha önce repack'ini yapmışsa ona yönelirsin.
Serdar41
Uzman
Ben eskiden 10 yıllık pc kullanıyordum onda da fitgirl yavaştı yeni laptopumda da yavaş. Nobk sevdalısı hocamın da dediği gibi diğer repackler çok çok daha hızlı. Hiç adını bilmediğim repack ile Devil May Cry (2013) kurmuştum 6 gb'lık oyunu 5 dk da kurdu. Fitgirl ile denediğimde en aşağı 1 saat sürüyor. Burda sorun Fitgirl'ün diğerlerinden çok daha yavaş olması.
Blackraven
Üstün
Ben eskiden 10 yıllık PC kullanıyordum onda da FitGirl yavaştı yeni laptopumda da yavaş. Nobk sevdalısı hocamın da dediği gibi diğer repackler çok çok daha hızlı. Hiç adını bilmediğim repack ile Devil May Cry (2013) kurmuştum 6 GB'lık oyunu 5 dk da kurdu. FitGirl ile denediğimde en aşağı 1 saat sürüyor. Burada sorun FitGirl'ün diğerlerinden çok daha yavaş olması.
FitGirl daha çok sıkıştırıyor. GTA V'de örneğin FitGirl 50 GB dodı 63 GB. Sizin için 63 GB indirip daha hızlı kurmak mantıklı olabilir ama 16 Mbps interneti olan Vietnam'lı adam için FitGirl daha mantıklı.
Hocam ben Torrent ile indiriyorum ancak çok değişken. Mesela şuan GoW Ragnarök indiriyorum, 1.5-2 MBPS hızlarında indiriyor. İnternet hızım ise 1000 MBPS. Nasıl çözeriz?Fitgirl'de torrent linkleri varken niye serverler üzerinden indirdiniz ki ? Torrentten indirseydiniz hızlı inerdi. Kurulumu hızlandırmak için de yapabileceğiniz tek şey işlemci ve RAM'ınızı yükseltmek. Fitgirl'in olayı oyunları çok sıkıştırıp indirme boyutlarını azaltmak eğer internet hızınız yüksek ise Fitgirl yerine DODI'den indirmenizi öneririm. DODI daha az sıkıştırır ama bu sayede kurulumu daha hızlı olur.