Hepsi sosyal medyada popüler olan insanlar ve hepsinin genel olarak yorumlarını ve tarzını beğeniyorum. Yine fikirlerimi söyleyeyim.
  • Ben Arda'yı daha çok reklam yüzü olarak görüyorum, ciddiye almıyorum. Özellikle son dönem bilerek izlenme alsın diye kadınlarla video görüyordum, Marcus'a özendiğini hissettim ki Marcus bu piyasada en ciddiye almadığım ve görmekten rahatsızlık duyduğum birisi. Bu sebeple artık Arda da ilgimi çekmiyor, tercih etmezdim.
  • Ertuğ Evrekli bu camianın "bilimselci" tayfasından. Kötü değil, çok iyi bir şey ve hatta doğru olan da bu ama çok fazla "bilimselci" maalesef. Ertuğ hocanın kimi videosundan çok faydalandım. Yine de çok sıkılıyorum, tercih etmezdim.
  • Mustafa Geldeç tanımıyorum. Bu yüzden tercih etmezdim.
  • Kel Ömer'in videolarını beğeniyorum, kararında bir "bilimselci" damarı var. Fazla abartmıyor. Tercih edilebilir.
  • Şahan Yağcı çok takip etmiyorum. Onda da biraz "bilimselci" damarı var ama sıkıcı boyutta var. En azından bana göre. Tercih etmezdim.
Ben listeden Mustafa Yıldız'ı tercih ederim. Onun videolarını, görüşlerini, bakış açısını beğeniyorum. Tarzı da güzel, hem old school hem de "bilimselci" bakış açısını harmanlayan biri. Kendisini de yarışmalarda kanıtlamış birisi.

Öncelikle size süper bir bilgilendirme yapayım.

Ağırlık kaldırmak bir spor değildir. Bir spor dalı da değildir. Tekniği olan bir işelm değildir. Zira yarışmalarnda ağırlık kaldırmanın da yarışı değil, en güzel genetikli en kendini kimyasal labaratuvara çevirmiş insan galip gelir.

Olayın bir tekniği olmadığı için, birilerinden izlenim, yorum vb. şeyler almanızın hiçbir gereği manası yok.

Haftada 2 tüm kaslarınızı 4-5'er set kaliteli tükenişte çalıştırın, büyüme sinyali gider ve kaslarınız büyür zaten.

Bu işin başka hiçbir teknik esprisi yok.