Sabah 3 yumurta yiyorum, öğlen yemekhanede ne çıkarsa o. Genelde de zaten nohut falan çıkıyor. Antrenman öncesi 60 gr yulaf ve akşam da evde ne varsa onu yiyorum. Spor yapıyorum ama sanki böyle bir yere varamayacağım gibi bir his var. 1.6 gramdan hesap edersek günde 130 gram falan almam gerek ama ben ortalama 70 80 üstüne çıkamıyorum. Bu beslenme ile bir seyler elde edebilir miyim olur mu dersiniz? Ailem toza karşı olduğu için protein tozu alamıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Protein tozu takviyesi ileride belki destek olabilirdi ancak ev yemekleri ve ifade etmiş olduğunuz yemeklerin yeri başka. Mümkün olduğu kadar yağsız ve temiz beslenmeye çalışın. Olumsuz düşünmeyin gayet güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.
İlk başlarda sade pirinç pilavı yani karbonhidrat ile birlikte yumurta ve muz tüketmeniz gerekli daha sonra whey protein tozlarını küçük ölçeklerde az miktarda kullanabilirsiniz. İlerleyen süreçlerde düzenli olarak spora devam ederseniz profesyonel şekilde protein tozu kullanabilirsiniz diyetisyenden ve antronör hocasınızdan destek almalısınız.
Lor Peyniri, Hindi Füme, Tavuk gögsü, Yulaf güzel protein kaynaklarıdır onları da diyet listene ekleyebilirsin.
Hocam 70 80 gramlarla bir yere gelebilir miyim?İlk başlarda sade pirinç pilavı yani karbonhidrat ile birlikte yumurta ve muz tüketmeniz gerekli daha sonra whey protein tozlarını küçük ölçeklerde az miktarda kullanabilirsiniz. İlerleyen süreçlerde düzenli olarak spora devam ederseniz profesyonel şekilde protein tozu kullanabilirsiniz diyetisyenden ve antronör hocasınızdan destek almalısınız.
Yapılan antremana göre değişir destek almadan gelişmeniz çok zor hocalardan destek almalısınız.
mr.esat
Üstün
Böyle bir şey şart değil.Yapılan antremana göre değişir destek almadan gelişmeniz çok zor hocalardan destek almalısınız.
Gelebilirsin. Antrenmanını yap et yemeye gayret et, illa ki olur bir şeyler.