Programınızı set sayıları ile beraber atabilir misiniz?
Omuz da var ama ağırlıkları ezbere bildiğim için koy etmedim.
Programınızı set sayıları ile beraber atabilir misiniz?
Merhaba,
4 aydır fitness yapıyorum ama son 2-4 haftadır veririm resmen 0. yaptığım şeylerden nedense aşırı az verim alıyorum hiç memnun kalmıyorum, bu neden kaynaklanabilir? Harika verim alıyordum her spor sonrası kaslarımın yorulduğunu güçlendiğini hissediyordum artık resmen hiç gitmiyor gibi hissediyorum. Neden olabilir bu?
Saat 01:00 gibi yatıp 07:10 gibi uyanıyorum.Uyku düzeni nasıl. Ben uyku düzenimi bozdum mu 2 kilo kaldıramıyorum.
Uzun yazı için teşekkürler, programa ne ekleyebilirim veya çıkartabilirim?Bu arada programına baktım haraket işini abartmışsın tabi güçlenemezsin çünkü kaslarındaki güçten önce enerji kalmaz bukadar harakete.
Eki Görüntüle 87734
Eki Görüntüle 87735
Eki Görüntüle 87736
Eki Görüntüle 87738
Eki Görüntüle 87739
Eki Görüntüle 87740
Omuz da var ama ağırlıkları ezbere bildiğim için koy etmedim.
Salondaki Makine fly gerçekten berbat. Yanıma hoca çağırdım hocam doğru yapıyor muyum dedim doğru yapıyorsun ama bu makine çok kötü dedi siteden yeni makine talep edecekti en son. Bu yüzden onun yerine dambıl ile fly yapıyorum…Mesela Göğüs atacaksan Bench press + Makine Fly bitti belki 2 set triceps kuvvetin kaldıysa incline dumbell press atılır 6-8 tekrar o kadar. Sen 4'er setten 4 hareket girersen tabii güçlenemezsin.
Karın gününü ve ısınmaları her gittiğimde yapıyorum ama bacak-omuz, göğüs-sırt şeklinde ayrı. Bir gün göğüs-sırt bir gün bacak-omuz