FiveM ve PC'yi optimize etme

emirhho

Uzman
Merhaba, FiveM'de 1-2 gündür düşük FPS alıyorum; yani 160-170 falanken 120-114 falan sabit alıyorum ve drop yiyorum. Sadece dün driver falan kurdum, onlar da chipset ve GNA. NVIDIA'da yapabileceğim ya da optimize edebileceğim ayar var mı? Oyun ayarları da olur.

Sadece FiveM'de düşük FPS alıyorsan %90 sunucunla ilgili bir problem vardır. Bizim Türk sunucu sahipleri gereksiz ymap ve script koyarak sunucunun içinden geçiyorlar.

Hocam 1 gün öncesine kadar 190 falan görüyordum ama sebepsiz FPS limitlenmis gibi geliyor mesela 120 daha ilerisine gitmiyor ya da 104 gitmiyor duruyor 104 106 falan Max onu anlamadım hala.

591.74 Studio Driver kur, çözülen bir şey yoksa sunucu tarafı kaynaklıdır. Modlanmış oyunlarda obje/element/draw call sayısı doğrudan artmasına rağmen buna uygun optimizasyon olmadığı için kaş yaparken göz çıkarmaları normaldir, senlik bir durum yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…