AhmetBurak

Başarılı
Selam normalde 190TL olan tarifem vergilerle birlikte 204-206TL oluyordu. Bugün güncel fatura bilgisine baktım yani gelecek aynin faturasına 306TL olarak gözüküyor. Tarife aşımı falan yapmadım zaten sınırsız internet. Garip bir durum düşer mi fiyat sonradan.

Taahhüt var mı? Benim de en son taahhütüm bittiğinde 110 TL olan fatura 253 liraya çıkmıştı birkaç ay önce. Taahhüt yapıp sabit fiyatta kullanmadığın sürece böyle fiyat değişiklikleri olabiliyor. Yine de kesin ve detaylı bilgi için müşteri hizmetleri...

Selam normalde 190TL olan tarifem vergilerle birlikte 204-206TL oluyordu. Bugün güncel fatura bilgisine baktım yani gelecek aynin faturasına 306TL olarak gözüküyor. Tarife aşımı falan yapmadım zaten sınırsız internet. Garip bir durum düşer mi fiyat sonradan.

Sırf senlik bir durum değil bütün operatörler genel olarak zam yaptı örnek vermek gerekirse uygulamada 273 lira görünen tarifeye 340 lira ödüyorum ve eylül ayından sonra aynı pakette taahhüt yenilediğim zaman 470 lira ödeyeceğim bizim ülkede maalesef bir geçirme durumu var ve yurt dışındaki operatörlere göre de internetin hızlı bittiği söylemleri dolaşıyor.

Sırf senlik bir durum değil bütün operatörler genel olarak zam yaptı örnek vermek gerekirse uygulamada 273 lira görünen tarifeye 340 lira ödüyorum ve eylül ayından sonra aynı pakette taahhüt yenilediğim zaman 470 lira ödeyeceğim bizim ülkede maalesef bir geçirme durumu var ve yurt dışındaki operatörlere göre de internetin hızlı bittiği söylemleri dolaşıyor.

Taahhüt yeni yapıldı hocam geçen ay 206TL ödedim. Uygulamada tarifemem 190TL gözüküyor ama güncel fatura bedeline bakıyorum 306TL.

Eskiden operatörler fiyatlar artmasın diye taahhüt yapıyoruz sizin için daha iyi derdi. Şimdi taahhütlü kullanıcılarına da zam yapmaya başladı. Bunu çok görmeye başladım. Türkiye'deki firmalar her şeyin en kötüsünü hak ediyor.

Aynısını bana da yaptılar. Her ay 200 TL gelen fatura Eylül ayında 500 TL olmuş. 500 TL ödeyecekmişim gelecek ay. Anlamsız bir zam söz konusu.

Vodafone taahhüt bittiğinde acımıyor. Sabit fiyatın garanti süresi bittiği gibi zammı faturaya yansıtıyor. Muhtemelen sabit fiyat garantisi süreniz dolmuştur hocam.