Meh. Bana kalırsa Buds 2 Pro'dan itibaren daha yüksek fiyatta fiyatını hak eden kablosuz kulaklık yok. Kulakiçi ile yetinmiyorum, direkt olarak kablosuz diyorum. Zira daha ötesi audiophile bütçesine giriyor ve kulakiçinden bahsecek olursak o fiyattan sonraki IEM'ler ses kalitesi konusunda kablosuzları katlıyor. Tabii ANC gibi özelliklerden eksik kalıyorlar. Fakat Buds 2 Pro'dan da o kadar aradaki farka değecek ne ses kalitesi, ne de ANC sunabiliyorlar.
Detaylar
Kim cevapladı?ear a
Gelişen
Çakma AirPods.
Gelecekten geliyorsun sanırım.Yok şu an AirPods 5. Nesil kullanıyorum gayet memnunum.
Smmmhunter
Üstün
Olmayan bir modelden nasıl memnunsunuz?Yok şu an AirPods 5. Nesil kullanıyorum gayet memnunum.
ear a
Gelişen
Buds2 Pronun ses karakteri dengesiz. Ben beğenmedim. Sebebi ise sesin çamurlu gelmesi. Fiyatınıda haketmiyor. Buds3 Pro iyi ama.Meh. Bana kalırsa Buds 2 Pro'dan itibaren daha yüksek fiyatta fiyatını hak eden kablosuz kulaklık yok. Kulakiçi ile yetinmiyorum, direkt olarak kablosuz diyorum. Zira daha ötesi audiophile bütçesine giriyor ve kulakiçinden bahsecek olursak o fiyattan sonraki IEM'ler ses kalitesi konusunda kablosuzları katlıyor. Tabii ANC gibi özelliklerden eksik kalıyorlar. Fakat Buds 2 Pro'dan da o kadar aradaki farka değecek ne ses kalitesi, ne de ANC sunabiliyorlar.
Troll muhtemelen.
Smmmhunter
Üstün
Tahmin edeyim Buds 2 Pro kullanıyorsunuz.Meh. Bana kalırsa Buds 2 Pro'dan itibaren daha yüksek fiyatta fiyatını hak eden kablosuz kulaklık yok. Kulakiçi ile yetinmiyorum, direkt olarak kablosuz diyorum. Zira daha ötesi audiophile bütçesine giriyor ve kulakiçinden bahsecek olursak o fiyattan sonraki IEM'ler ses kalitesi konusunda kablosuzları katlıyor. Tabii ANC gibi özelliklerden eksik kalıyorlar. Fakat Buds 2 Pro'dan da o kadar aradaki farka değecek ne ses kalitesi, ne de ANC sunabiliyorlar.
Greatest
Uzman
Yeni fark ettim 4 yerine 5'e basmışım.
Yanıldın
He bu arada aşırı dengesiz olduğunu da düşünmüyorum.
Gerekli EQ'larla bu durum düzeltilebilir. Düzeltemezsen de, eh, kulaklıklarda sesin iyi kötü olmasının yarısı kişiseldir.Ben beğenmedim. Sebebi ise sesin çamurlu gelmesi. Fiyatınıda haketmiyor. Buds3 Pro iyi ama.
İstersen o bütçede farklı bir kulaklık koy. Ondan itibaren hiçbir kablosuz fiyatını hak etmiyor. Daha üstünde IEM'ler ezip geçiyor. Kaldı ki Buds 2 Pro'nun yarı fiyatına da IEM'ler daha iyi ses kalitesi sunabiliyor (bkz: Aria).
ear a
Gelişen
Aria alınmaz. 7hz Sonus daha olumlu eleştiriler almış bir model. Arianın şansı yok bana göre. Ben de bir kulaklığa en fazla 10.000 verilmesi taraftarıyım ister kablolu olsun ister kablosuz. Önemli olan senin nasıl rahat ettigindir. Mesela ben de KZ'nin 2 tane kulaklıği var buna ek olarak IE 200 var ve kullanmıyorum hiçbirini. Çünkü kablo sinirimi bozuyor. Ezip geçiyor ses kalitesinde kablolular fakat konfor olarak da kablosuzlar ezip geçiyor.Yanıldın.
Gerekli EQ'larla bu durum düzeltilebilir. Düzeltemezsen de, eh, kulaklıklarda sesin iyi kötü olmasının yarısı kişiseldir.
İstersen o bütçede farklı bir kulaklık koy. Ondan itibaren hiçbir kablosuz fiyatını hak etmiyor. Daha üstünde IEM'ler ezip geçiyor. Kaldı ki Buds 2 Pro'nun yarı fiyatına da IEM'ler daha iyi ses kalitesi sunabiliyor (bkz: Aria).
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbiri fiyatını hak etmiyor. Rehberden anlayışınıza hayran oldum.