20571

Becerikli
Merhaba. Flarum'dan forum kurayım dedim, her şey güzel giderken bir baktım üye olunca mesaj atılmıyor. Sorun neden kaynaklıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Flarum'da hata ayıklama modu bulunmakta. Bu bize yardımcı olabilir. config.php dosyasından "debug" modunu açın.
Açmak için "debug" değerini "false" iken "true" yapın. Bunu daha sonra geri kapatmanız gerekecektir.

PHP:
<?php return array (
   ...
    'debug' => true,
   ...

Aynı işlemi tekrar deneyin. Ardından "Hata ayıklama ayrıntılarını göster" şeklinde bir seçenek belirlenecek. Çıkan kaydı burada paylaşın.

Verdiği hatayı belirtirseniz fikir yürütebiliriz.

"Yapmaya çalıştığınız işlem sırasında hata oldu sayfayı yenileyin." gibi bir hata veriyor yenileyince mesaj yine atılmıyor. Aynı şey konu açma kısmında da var.

Flarum'da hata ayıklama modu bulunmakta. Bu bize yardımcı olabilir. config.php dosyasından "Debug" modunu açın.
Açmak için "Debug" değerini "false" iken "true" yapın. Bunu daha sonra geri kapatmanız gerekecektir.

PHP:
<?php return array (
 ...
 'debug' => true,
 ...

Aynı işlemi tekrar deneyin. Ardından "hata ayıklama ayrıntılarını göster" şeklinde bir seçenek belirlenecek. Çıkan kaydı burada paylaşın.

Merhaba, forum sitesini bir başka siteden kurduğum için forum dosyalarına erişemiyorum.

Merhaba, forum sitesini bir başka siteden kurduğum için forum dosyalarına erişemiyorum.
Freeflarum'dan bahsediyoruz sanırım? Orası başlı başına arızalı. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok maalesef. Çok aşırı eklenti kuruyorlar ve veri tabanı hasar görüyor. Şu anda yapabileceğiniz en iyi deneme, eklentilerin hepsini kapatıp tek tek açarak deneme yapmanız.

Freeflarum'dan bahsediyoruz sanırım? Orası başlı başına arızalı. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok maalesef. Çok aşırı eklenti kuruyorlar ve veri tabanı hasar görüyor. Şu anda yapabileceğiniz en iyi deneme, eklentilerin hepsini kapatıp tek tek açarak deneme yapmanız.
Maalesef hocam sabahtan akşama kadar uğraştım.

Hocam taşımak istemiyorum başka yol var mı. Sunucum yok.
Tüm eklentileri kapatın sonra tekrar deneyin. Hata vermez ise eklentileri tek tek açarak test yapmaya devam edin. Hata ayıklama olmadığı için bu şekilde deneme yanılma yapmaktan başka yol yok.

Tüm eklentileri kapatın sonra tekrar deneyin. Hata vermez ise eklentileri tek tek açarak test yapmaya devam edin. Hata ayıklama olmadığı için bu şekilde deneme yanılma yapmaktan başka yol yok.

Hocam akismet ve onay diye eklentiler vardı onları kapattım şu an düzeldi teşekkür ederim yardımınız için😊.