Dostum yanlış anlama, ama lise web programlama dersinde CSS üzerinden divlere tasarım attığımız deneme ödevlerine benzemiş. Çok karışık, tema yok, belirli bir sanat tasarımı da kullanılmamış. Rastgele kutucuklardan ve renklerden oluşan karışık ve göz yoran bir tema olmuş.

Özellikle mobilde cümbüş resmen. :LOL:

Ama yeni ve niş bir iş yapma çabana saygı duyarım.

Dostum yanlış anlama, ama lise web programlama dersinde CSS üzerinden divlere tasarım attığımız deneme ödevlerine benzemiş. Çok karışık, tema yok, belirli bir sanat tasarımı da kullanılmamış. Rastgele kutucuklardan ve renklerden oluşan karışık ve göz yoran bir tema olmuş.

Eyvallah Saygıdeğer Hocam, düzenlemeler yapıyorum. Flarum ile boğuşuyorum, arkada sırf güzel olması için. :D

Eee onların eşkisi varsa bizim Hatay sözlüğümüz var. :DDD

Slogan nasıl? Hocam, o dediğiniz şey üzerine uğraş gösteririm. Şu anda da sadece sormak istedim, slogan bu: internetin mübarek bilgi kaynağı.

Flarum'da FOF page üzerinden yeniden HTML kullanarak bir ana sayfa oluşturuyorum. Flarum kendine verdiği tasarımın dışına çıkıyoruz, hacılar.

Son düzenleme:
Eyvallah Saygıdeğer Hocam, düzenlemeler yapıyorum. Flarum ile boğuşuyorum, arkada sırf güzel olması için. :D

Eee onların eşkisi varsa bizim Hatay sözlüğümüz var. :DDD

Slogan nasıl? Hocam, o dediğiniz şey üzerine uğraş gösteririm. Şu anda da sadece sormak istedim, slogan bu: internetin mübarek bilgi kaynağı.
Dediğim gibi dostum yeni şeyler denemek her zaman güzel işlerin çıkmasına yol açar, daha tasarım açısından çok yolun başında olduğunu düşünüyorum. Sözlük için tasarım gerçekten çok karışık ve göz yorucu, slogan konusuna bir şey diyemeyeceğim pek fikrim yok. :)

Dediğim gibi dostum yeni şeyler denemek her zaman güzel işlerin çıkmasına yol açar, daha tasarım açısından çok yolun başında olduğunu düşünüyorum. Sözlük için tasarım gerçekten çok karışık ve göz yorucu, slogan konusuna bir şey diyemeyeceğim pek fikrim yok. :)
Selamlar, düzenlemeler yaptım. Bakalım bu tasarım nasıl oldu.

Altyapının sağladığı tasarım, hocam; fakat altyapının verdiği tasarımın dışına çıkmak için uğraşıyorum.
Ben de Flarum kullanıyorum. Birçok Flarum kullanan web sitesi ile karşılaştım. Ama hiçbiri böyle değil dostum. Bir de umarım FreeFlarum'a tam güvenip kendine kalıcı bir siteyi orada kurmayı planlamıyorsundur.

Selamlar, düzenlemeler yaptım. Bakalım bu tasarım nasıl oldu.
1750797751704.webp

1750797767011.webp

Şöyle bir tasarım yaptım. Nasıl olmuş? Kalsın mı böyle.

Ben de Flarum kullanıyorum. Birçok Flarum kullanan web sitesi ile karşılaştım. Ama hiçbiri böyle değil dostum. Bir de umarım FreeFlarum'a tam güvenip kendine kalıcı bir siteyi orada kurmayı planlamıyorsundur.
Teşekkürler hocam, Flarum hakimim fakat bu sözlük emvazına yeni başlamıştım. Çok salladım, tasarımı falan böyle kaldı ama düzenlemeler yaptım. :)

1750797751704.webp

1750797767011.webp

Şöyle bir tasarım yaptım. Nasıl olmuş? Kalsın mı böyle.

Teşekkürler hocam, Flarum hakimim fakat bu sözlük emvazına yeni başlamıştım. Çok salladım, tasarımı falan böyle kaldı ama düzenlemeler yaptım. :)
Yani önceki hali vaziyetinden daha iyi oldu la :D

Dosya Ekleri

• 1750797734024.webp
    1750797734024.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
1750801797418.webp

Hayır onu demiyorum. Flarum zaten tamamen ücretsiz. Ben iyice tecrübe ettikten sonra domain + web host almanızdan yanayım. Veriler şu anda FreeFlarum'un elinde. Yarın öbür gün sunucuları kapatmayacaklarının garantisi de yok.