Arkadaslar bu ikisi arasinda kaldim. A101'deki eger bu fiyata varsa gercekten o mu alinir yoksa DR'daki mi? Tek amacim film indirmek dedigim gibi.

Bunlar disinda oneriniz var mi? Muhtemelen A101'dekini bu fiyata bulursam alirim. Yoksa DR'a gidecegim.

Bu arada bu USB 3.2, 2.0 olayi falan nedir? Ben TV'ye takacagim da her TV'ye olur mu mesela 3.2? Veya 2.0 takilan PC'ye 3.2 de takilir mi?

Bir sorum daha var. Ben DR'in bir subesine gittim diyelim. Orada ise stokta bu urun yok. Boyle bir olay yasamamak icin onceden stok kontrolunu nasil yaparim?

Son düzenleme:
Bu arada bu USB 3.2, 2.0 olayi falan nedir? Ben TV'ye takacagim da her TV'ye olur mu mesela 3.2? Veya 2.0 takilan PC'ye 3.2 de takilir mi?

Sayılar üst bant genişliği, yani yazma hızını temsil eder. 3.2 daha fazla veriyi daha kısa zamanda yazmana yardımcı olur ama 3.2 taktığın cihaz 2.0 destekliyorsa otomatik olarak 2.0 bant genişliği dahilinde işlem yapabileceksin. USB'lerin renklerine göre hangi standartta olduğunu anlayabilirsin.

1717354046991.webp

1717354166203.webp

Sayılar üst bant genişliği, yani yazma hızını temsil eder. 3.2 daha fazla veriyi daha kısa zamanda yazmana yardımcı olur ama 3.2 taktığın cihaz 2.0 destekliyorsa otomatik olarak 2.0 bant genişliği dahilinde işlem yapabileceksin. USB'lerin renklerine göre hangi standartta olduğunu anlayabilirsin.

Eki Görüntüle 52776

Anladigim kadariyla bir cihaz 2.0 destekliyorsa dahi 3.2 takabilirim ve kullanabilirim ama flashdan max verimi alamam. Tamamdir tesekkurler.

Buradan ne anlamam gerekiyor?

Arkadaslar bu siteden stok kontrolu yaptigimda ayni urun 250 lira olarak gozukuyor. Sebebi nedir?

3.2 Gen 1 yazan USB'ler aslında USB 3.0 anlamına geliyor. USB 3.2 Gen 2x2: USB 3.2 demek. Öyle bellek bulmak da çok zor.

Anladigim kadariyla bir cihaz 2.0 destekliyorsa dahi 3.2 takabilirim ve kullanabilirim ama flashdan max verimi alamam. Tamamdir tesekkurler.
3.2 bellek zaten bulmanız çok zor, hatta neredeyse imkansız.