Flörtümden engel yedim

Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Merhabalar ben 9. sınıftaki bir kardeşinizim. 1 haftadır flört ettiğim kıza açılmıştım. Biraz bekleyelim dedi tamam dedim. Ben de bu kızı arkadaşıma anlattım. Baktı hesabına, kanka dedi bunun arkadaşı var ekle dedi. Ekledim, benim geçen yaz 1-2 gün konuştuğum kızın başka hesabıymış. Kız bunu öğrendi 1 gün boyunca trip yedim. Şimdi de engellendim. Özür diledim, açıkladım. Ne yapmalıyım? Sorun kızda mı bende mi? Amacı neydi?

Daha küçüksünüz, ve küçük yaşta birilerinin duygularını bastırıp mantıklı davranmasını bekleyemezsiniz. Size de tecrübe oldu, artık birisiyle konuşuyorken başkalarını eklemezsiniz. Bir de, bir şey tamamen sonuca bağlanana kadar başkalarına anlatmayın. Hiç eksisini görmedim, hatta artısını bile gördüm.

Saf sevgisi var gibi hissettiriyordu ama teşekkürler.

Saf sevgisi var gibi hissettiriyordu ama teşekkürler.

Hep öyle olacak, özellikle sevgi açısından eksik büyüdüyseniz; bir de toplumumuzda erkeklerin duygularının önemsenmediğini ama bir kadının yüzü asık olduğunda etrafında 50 erkek belirdiğini de düşünürsek, en ufak ilgide bağlanmanız muhtemel. Dikkatli olmak gerek. Rica ederim.

Bazen insan o kadar bağlanıyor ki, sırf selam verdi diye "o beni seviyor" diyor.

Teşekkürler ilişki tavsiyesi verebilir misiniz acaba ayrı olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…