Flörtümden engel yedim

Hocam konudan ayrı olarak, kızlara açılmak diye bir şey yok. Bu böyle olmuş ama bundan sonrakilerde açılmayın. Siz hoşlandığınızı belli edin o da hoşlanıyorsa size belli eder. Sonra biz neyiz diye sorular gelmeye başlar ki genelde kızlar sorar bunları. Açıldığınız zaman -günümüzdekiler- kızlar sizi aşağılık gibi görüyor ya da flört olduğunuzdaki o enerji kayboluyor gibi geliyor onlara.

Yani doğru kişi olduğunu nereden anlarım veya nasıl flört ederim? Beni kullanmadığını başkası olmadığını nasıl anlarım?

9. sınıfta doğru kişi olduğunu anlayamazsınız çünkü o yaşta ilişki yapıp evlenen görmedim ben. Amacınız ciddi ilişkiyse sizin yaşlarınızda zor. Takılmalıksa zaten doğru kişi diye bir şey sormayacağınızı düşünüyorum. Seni kullanmadığını da davranışlarından anlarsın. Tüm hayatını o kıza adama. Kendi boş zamanında otur düşün. Seni parasal anlamda mı kullanıyor, senin ilgini mi alıyor gibisinden. Başkası olmadığını hiçbir zaman anlayamazsınız (Normal şartlarda, her zamanki gibi davranıyorsa). Birbirinizden biraz uzaklaşmaya başlamışsınızdır, ayrılırsınız, 1 hafta sonra birisiyle görürsün o zaman dersin ki biz uzaklaştığımızda bu kişiyle konuşuyormuş gibisinden. Sen varken başkasına gitmeyecek kızları tercih etmeyi deneyin bir de

Son düzenleme:
Yani doğru kişi olduğunu nereden anlarım veya nasıl flört ederim? Beni kullanmadığını başkası olmadığını nasıl anlarım?

Bu uzun uzun konuşulacak bir konu ancak kısaca yazmaya çalışacağım. Flört diye bir şey yok ki ben çok saçma buluyorum zaten. Biz ona "tanışma evresi" diyelim; birbirinizi karşılıklı dinlediğiniz, varsa ortak zevkleriniz hakkında konuştuğunuz bir aşama. Flört etmek istiyorsan hafif iltifat ederek konuşacaksın. Eğer karşı tarafın söyledikleri hakkında fikrin de varsa ona gönderme yaparak, çok kısa bahsederek konu hakkında bilgin olduğunu belli edeceksin. Karşı taraf konu hakkında konuşmak istiyorsa o başlatsın. Bu dediklerimi sana karşı yapmayan insanlarla da konuşma. Bazı insanlar var, direkt belli ediyorlar kendilerini. Mesela soru soruyorsun; soruna cevap veriyor, iki saat konuşuyor ama senin ne düşündüğünü umursamıyor. Orada direkt terk edeceksin. Röportaj yapmıyoruz burada, birbirimizi tanımaya çalışıyoruz değil mi?

Gelelim diğer soruna. Seni kullanmadığını, başkası olmadığını anlayamazsın. Bak, bu kadınlar ilgi almadan yaşayamazlar; o yüzden devamlı çevresinde sen olmasan bile birileri olacak, bunun bilincinde ol. Yaşın daha küçük ve o yaşlarda bunlar çok çocuk oyuncağı sanılıyor. Sana tavsiyem; birisinden ciddi anlamda hoşlandığını düşünüyorsan en azından bir ay kadar bekle. Hâlâ o kişiye baktığında aynı duyguları hissediyorsan açıl, hissetmiyorsan riske hiç girme. O yaşlarda yapacağın bir gençlik hatası pişmanlıkla sonuçlanabilir. İşlerin ciddiye bineceği yaşlar hep 20+ oluyor. O yüzden gençliğini yaşa; daha milletin sorunlu kızıyla uğraşmıyorken hayatın keyfini çıkart.

Böyle flört filan durumlarını mümkünse birine anlattığında anonim olarak anlat çünkü bu tarz durumlar benim de başıma geldi.

Salla geç hocam ya uğraşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…