NexusTS

Yetkin
Makaleler
1
Arkadaşlar telefonum için batarya aldım fakat elimde fön makinesi yok. Arka kapak daha önce işlem gördü hafif açıklık mevcut sol kenarında ama zorlayıp kapağı kırmak istemiyorum. Arka kapağa zarar vermeden fön makinesi olmadan ne ile ısıtıp batarya değişikliği yapabilirim? Değişim için kit mevcut tek sorun kapağı açmakta ama fön makinesi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işleri işi bilene bırakmak lazım. Özellikle de ekipman yeterli değilse.
Daha önce denerken her ne kadar elimin altından tonla telefon geçmiş olmasına rağmen ekran Flex'ini kesmişliğim var, ufacık hata yüzünden cihazdan olabilirsiniz.

Yapıştırıcı yumuşayana kadar cihazın içinden geçersiniz.

Hocam tanıdık telefoncu yok ve pek güvenemiyorum hem kendim içinde aksiyon olur video izleye izleye yapacağım kapağı çıkarsam gerisi kolay

Hocam tanıdık telefoncu yok ve pek güvenemiyorum hem kendim içinde aksiyon olur video izleye izleye yapacağım kapağı çıkarsam gerisi kolay.

Boş verin hocam yapın bende bilmiyordum ama yavaş yavaş evdeki hurda cihazlarla kendimi geliştirdim hem zevkli hem de ekstra masraftan kaçırıyorum ama riskli mi riskli.

Bir de ne olursa olsun azıcık kaliteli tornavida seti kulanin ucuz olanlar vidaları kolayca yalama yapiyor.

Boş verin hocam yapın bende bilmiyordum ama yavaş yavaş evdeki hurda cihazlarla kendimi geliştirdim hem zevkli hem de ekstra masraftan kaçırıyorum ama riskli mi riskli.

Bir de ne olursa olsun azıcık kaliteli tornavida seti kulanin ucuz olanlar vidaları kolayca yalama yapiyor.

Değişim kitini isteğim doğrultusunda hediye olarak gönderdiler kaliteliye benziyor şu an tek sorun kapağı açmak

B7000 yapıştırıcı siparişini de verdim birkaç güne gelecek bakalım

Değişim kitini isteğim doğrultusunda hediye olarak gönderdiler kaliteliye benziyor şu an tek sorun kapağı açmak.

B7000 yapıştırıcı siparişini de verdim birkaç güne gelecek bakalım.

Su küçük tornavid setleri siyah olan tornavidalar şahsen pek rahat olmuyor onlar ama işini görür mü görür.