Fonksiyon için fasiküle gerek var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cheriel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 43
  • Etiketler Etiketler
    var

Cheriel

Uzman
Fonksiyonları soru bankasından çözdüm ama AYT başlamak için çok iyi fonksiyon gerekiyormuş. Soru bankasında toplasan 50 soru anca çıkar. Fasikül çözmeye gerek var mı, varsa hangi fasikülü çözmeliyim?

TYT fonksiyon için fasikül'e gerek yok. AYT için zaten fonksiyon ile haşır neşir olacaksın diğer konular yüzünden. Bence gereksiz fasikül. Eyüp b fonksiyon sorularını izle(TYT mi AYT mi diye bak sorularda). Adam spesifik olarak öğrencinin sürekli karıştırdığı yerle alakalı sorular yüklemişti zamanında.

Abartılması gereken bir alt başlık olduğuna inanıyorum, apoteminin fonksiyon fasikülünde ters fonksiyon ve bileşke fonksiyon kısmını yala yut. Bu dediğim AYT için geçerli, TYT için hocanın anlattığı yeter de artar.
Çoğu kişinin zıddını söylediğini biliyorum ama fonksiyon gerçekten mükemmelliyetçi davranman gereken bir nokta.

Konu dışı olacak ama geometrini de iyi tut. Güzel bir geometri+fonksiyon alt yapısı seni ayt matematikte uçurur.

Orijinal fonksiyon olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…