Detaylar
Kim cevapladı?Abartmayi sever halkimiz. Fonksiyonlarin kurallarini biliyorsan ve sorulari cozebiliyorsan vakit kaybetmeden ilerlemeye devam et.
Captain Skriniar 112
Üstün
Uçmaya gerek yok. Eğer baktın yapabiliyorsun ve biliyorsun, fasikül almak gereksiz olur.
- Makaleler
- 4
TYT fonksiyon için fasikül'e gerek yok. AYT için zaten fonksiyon ile haşır neşir olacaksın diğer konular yüzünden. Bence gereksiz fasikül. Eyüp b fonksiyon sorularını izle(TYT mi AYT mi diye bak sorularda). Adam spesifik olarak öğrencinin sürekli karıştırdığı yerle alakalı sorular yüklemişti zamanında.
Benkogambit
Yetkin
Abartılması gereken bir alt başlık olduğuna inanıyorum, apoteminin fonksiyon fasikülünde ters fonksiyon ve bileşke fonksiyon kısmını yala yut. Bu dediğim AYT için geçerli, TYT için hocanın anlattığı yeter de artar.
Çoğu kişinin zıddını söylediğini biliyorum ama fonksiyon gerçekten mükemmelliyetçi davranman gereken bir nokta.
Çoğu kişinin zıddını söylediğini biliyorum ama fonksiyon gerçekten mükemmelliyetçi davranman gereken bir nokta.
Konu dışı olacak ama geometrini de iyi tut. Güzel bir geometri+fonksiyon alt yapısı seni ayt matematikte uçurur.Abartılması gereken bir alt başlık olduğuna inanıyorum, apoteminin fonksiyon fasikülünde ters fonksiyon ve bileşke fonksiyon kısmını yala yut. Bu dediğim AYT için geçerli, TYT için hocanın anlattığı yeter de artar.
Cheriel
Uzman
Orijinal fonksiyon olur mu?Abartılması gereken bir alt başlık olduğuna inanıyorum, apoteminin fonksiyon fasikülünde ters fonksiyon ve bileşke fonksiyon kısmını yala yut. Bu dediğim AYT için geçerli, TYT için hocanın anlattığı yeter de artar.
Konu dışı olacak ama geometrini de iyi tut. Güzel bir geometri+fonksiyon alt yapısı seni ayt matematikte uçurur.
SF26 112
Bilgin
Olmasına olur da çok fantezi ararsın fonksiyon fasikülüyle. İlk 100 hedefin falan yoksa uğraşma derim.
Cheriel
Uzman
O zaman soru bankalarından ve denemelerde çözsem yeterli olur mu?Olmasına olur da çok fantezi ararsın fonksiyon fasikülüyle. İlk 100 hedefin falan yoksa uğraşma derim.
SF26 112
Bilgin
Muhtemelen yeterli olur. Analitik geometri için fasikül kesinlikle öneririm ama fonksiyonda iş fanteziye kaçıyor.O zaman soru bankalarından ve denemelerde çözsem yeterli olur mu?
Yeni konular
-
Wolwerine, yayıncılar tarafından önerilmemeye başladı
- christopher moltisanti
-
İddia Fenerbahçe, milli ara sonrası İsmail Kartal ile yolları ayırabilir
- Captain Skriniar
-
-
-
-
-