Abi zaten 3 senedir aralıklı da olsa düzenli sayılabilecek şekilde spora gidiyorum. Sporumu sade yapıyorum. Programım da sade. Çoğu hareketi zaten dumbell ile yapıyorum serbest ile daha rahat ettiğimden. İlk 2 sene sizler gibi gitsem de son zamanlarda sertten ziyade fonksiyonel-cross tarzında (çalışmaya) çalışıyorum abi. O yüzden hem salon fiyatlarının artması, hem kalabalıktan bıkmam hem de zaten dumbell ile bir şey çıkartabileceğimi düşündüğümden dolayı yaz sezonu için evde kalmaya karar verdim. Kardiyoyu sahilde kumda koşarak ve yüzerek yapıyorum.
O zaman sen yine de ağırlık seçeneği fazla olanlara yönelmeye çalış kardeşim.

Mevcut programın sehpa kullanmandan da yeterliyse bir şey diyemem ama mümkünse sehpa da almaya çalış derim eğer bütçe ayırabiliyorsan. Özellikle göğüs hareketleri için kullanırsın.

Salon fiyatları çok arttı. Vermek istemiyorum. Dambılla yapmaya yetecek bir programım var. Ancak ürünlerin kalitesini bilmiyorum. Bu tür ürünlerin kalitesi nasıl?

Eki Görüntüle 262058

@Şişman Adam @Lotr Manyağı
Şöyle ki eğer hiç spor yapmadıysan ve salona gidip 1-2 ay üzerimdeki hamlığı atmak yerine bunu evde bu aletlerle yapacağım dersen anlarım. Onun dışında bu setler gelişim için çok eksik kalıyor. Serbest ağırlıkla yapabileceğin hareketler de sınırlı, o ağırlıklarla kaslara vereceğin hasar da. Fikrimi bu şekilde belirtebilirim.

Hedeflerine bağlı. Evde çok bi yere gidemezsin o ağırlıklar artınca kalacaksın en iyisi salon her zaman.