230 bin kilometrede aracı satın aldım. Aldıktan sonra triger seti, baskı balata volan değişimi ve periyodik bakımını yaptırdım 40.000TL tuttu.
110'luk motor. Garret Turbo. Turbo bazen 1 ve 2. vites arasında "stutu" sesi çıkarıyor. Ben bu sese bayılıyorum. Çekişte bir sıkıntı yok. Rölantide 3500-4000 devire zorlayınca biraz kara duman atıyor seviyesi iyi sayılır. Sağ motor kulağı/takozu bitik değişmesi gerek değiştikten sonra gazlamak denemek istiyorum.
Nelere dikkat etmeliyim kullanıcı varsa bilgiye açığım.
Hayırlı olsun. Motor kulagini değişmeden gazlamayin ki kulağın şasiye bağlandığı yuva bozulmasın. Bozulması çok dert değil de, ekstra zaman kaybı. Torna, helizon atma vs.
periyodik bakım içerisinde mazot filtresi hariç her şey değişti diyebilirim. Ekte paylaştığı fatura içerisinde gergi kütüğü yok fakat o da değişti sonradan ekleme yapıldı faturaya.
Mazot filtresini kontrol ettireceğim muhakkak.
Bu jantlar bu araca ihanet değil midir? Bana hak veriyor musunuz?
Önceki sahiplerinden kalma
periyodik bakım içerisinde mazot filtresi hariç her şey değişti diyebilirim. Ekte paylaştığı fatura içerisinde gergi kütüğü yok fakat o da değişti sonradan ekleme yapıldı faturaya.
Mazot filtresini kontrol ettireceğim muhakkak.
Bu jantlar bu araca ihanet değil midir? Bana hak veriyor musunuz?
Önceki sahiplerinden kalma
Jantlar olmamış malesef. Orjinal Titanium jantları çok güzel bunların. Jantlar değişmeli ilk fırsatta.
Mazot filtresi ihtiyaç olmadığı için değiştirmemiş olabilirler. 30.000 km civarlarında değişiyor genelde. Tabi bu koşullara göre değişir. Sen tozlu,kirli, pis ortamlarda kullanıyorsan ömrünü kısaltır tabi.
Antifirizine kadar eklemişler, pek yapılacak ekstrem bir şey kalmamış zaten.