Greens1903 11

Becerikli
Merhaba arkadaşlar, usta falan tanıdık yok. İkinci el araç alırken iç, dış, yürüyenine baktık diyelim. Sonuçta usta değiliz; ekspertiz yapmak yeterli mi, sonrasında korkmadan alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekspertiz paketlerinde motor ve şanzıman dahil aracın her şeyine bakılan üst paketlerden isterseniz a'dan z'ye her şeyini kontrol edip rapor çıkarıyorlar. Sonrasında aracı alıp almamak size kalmış.

Ekspertiz paketlerinde motor ve şanzıman dahil aracın her şeyine bakılan üst paketlerden isterseniz A'dan Z'ye her şeyini kontrol edip rapor çıkarıyorlar. Sonrasında aracı alıp almamak size kalmış.

Kendi ayarladığın güvenilir bir ekspertize götürürsen herhangi bir sorun yaşamazsın. Ancak alacağın kişinin ayarladığı ekspertize güvenme.

Hocam paketler var ama araç zaten 300 civarı örnek civarı 20 binlik paketi seçmeye gerek var mı? Araç bilmediğim bir semtte ama pilot garage iyi diyorlar oraya yakın bir bayisi var oraya götürsem yeterli midir?

Arabayı test ederken mutlaka radyo kapalı camlar açık git. Bizde araba aldık amartisörler patlak Exper'de sağlam gözüküyor. Camlar açık git şüphelendiğin bir şey ses varsa sor arabanın sahibine bir de Exper harici.

Kendi ayarladığın güvenilir bir ekspertize götürürsen herhangi bir sorun yaşamazsın. Ancak alacağın kişinin ayarladığı ekspertize güvenme.
Doğru bir konuya parmak bastınız, özellikle otomobil satış merkezleri civarındakilere gitmenizi önermiyorum.
Hocam paketler var ama araç zaten 300 civarı örnek civarı 20 binlik paketi seçmeye gerek var mı? Araç bilmediğim bir semtte ama pilot garage iyi diyorlar oraya yakın bir bayisi var oraya götürsem yeterli midir?
Düşündüğünüz araç yaşlıysa ödeyeceğiniz ekspertiz ücretinin iki üç katını da sonradan çıkacak bilmediğiniz sorunlar için harcayabilirsiniz.

Hocam paketler var ama araç zaten 300 civarı örnek civarı 20 binlik paketi seçmeye gerek var mı? Araç bilmediğim bir semtte ama pilotgarage iyi diyorlar oraya yakın bir bayisi var oraya götürsem yeterli midir?

En az 10 al sat yapmadan, araç görmeden konuya hakim olduğunuzu söyleyemezsiniz. Konuya hakim değilseniz Pilotgarage gibi güvenilir markalara para bayılıp yaptırmalısınız mutlaka. 300.000 civarı bir araçta fazla temizlik aramayın sadece ekspertizi yapan ustaya "hocam bu araç bu bütçeye alınır mı?" tarzı bir soru yöneltirseniz muhtemelen size dürüst fikrini belirtir.

Usta tanıdığınız yoksa da aracı aldıktan sonra mutlaka bir tanıdık edinin zor zamanlarda yardımınıza yetişirler.

Arabayı test ederken mutlaka radyo kapalı camlar açık git. Bizde araba aldık amartisörler patlak Exper'de sağlam gözüküyor. Camlar açık git şüphelendiğin bir şey ses varsa sor arabanın sahibine bir de Exper harici.

Doğru bir konuya parmak bastınız, özellikle otomobil satış merkezleri civarındakilere gitmenizi önermiyorum.

Düşündüğünüz araç yaşlıysa ödeyeceğiniz ekspertiz ücretinin iki üç katını da sonradan çıkacak bilmediğiniz sorunlar için harcayabilirsiniz.

En az 10 al sat yapmadan, araç görmeden konuya hakim olduğunuzu söyleyemezsiniz. Konuya hakim değilseniz pilotgarage gibi güvenilir markalara para bayılıp yaptırmalısınız mutlaka. 300.000 civarı bir araçta fazla temizlik aramayın sadece ekspertizi yapan ustaya "hocam bu araç bu bütçeye alınır mı?" tarzı bir soru yöneltirseniz muhtemelen size dürüst fikrini belirtir.

Usta tanıdığınız yoksa da aracı aldıktan sonra mutlaka bir tanıdık edinin zor zamanlarda yardımınıza yetişirler.

Arabyı kesin alırım demiyorum o sebeple yol parası expertiz vs boşuna giderse diye sordum, ben galerici değilim sonuçta o kadar al sat yapmadım yani en yüksek paketi mi almalıyım.

Arabyı kesin alırım demiyorum o sebeple yol parası expertiz vs boşuna giderse diye sordum, ben galerici değilim sonuçta o kadar al sat yapmadım yani en yüksek paketi mi almalıyım.
Hocam arabayı kesin almayı düşünmüyorsanız ekspere sokup da boşa masraf etmeyin derim. Eğer alacaksanız ekspere sokarsınız, araç sahibinin söylediğinden farklı bir durum varsa zaten eksperi araç sahibi öder. Alıp almamak da size kalır. Lakin kesin gözüyle bakmadığınız arabaya eksper masrafı yapmak gereksiz bence.