Ford Focus Ghia 2005 vs Hyundai Accent Era 2011

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TBTURK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 685
Merhaba, hazır piyasa durgunken bayramdan önce bir araba almayı düşünüyorum. Bir tanıdıkta Ford Focus Ghia 2005 TDCI ve Hyundai Accent Era 2011 benzin/LPG var. Başta Era'yı düşünüyordum aslında LPG'li olunca yakıt masrafı az olur diye. Fakat onu da evin otoparkına koyamayacağım. Focus'u otoparka koyabilirim fakat yakıtı çok masraflı olur mu karşılayabilir miyim emin değilim. Aracı her gün kullanacağımı düşünmüyorum. Haftada 1 bilemedin 2 kere falan kullanırım. O yüzden dışarıda durması bir sıkıntı yapar mı bilmiyorum. Açık otopark yok mecburen yol kenarına koyacağım. Sizin düşünceleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Parça fiyatları hemen hemen aynı sayılır. Ford bir tık fazla yakıyor ama ERA'dan çok iyi yol tutuyor.

Dizel yerine benzin/LPG Focus tercih ederseniz daha iyi olur. Bu yıllarda satılan dizellerin çoğu şirket arabasıydı. Kondisyonları pek iyi olmayabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hyundai Accent Era genelde filo ve taksilerde kullanıldı aldıktan sonra ustaya baktırmanda fayda var. Ford Focus'un yaşından dolayı kilometresi yüksek olabilir düşük km bulursan almanı öneririm. Başka araçlara bakman senin için daha iyi olacaktır.

Era'nın ticari geçmişinin olmadığını söyledi. Era 178 bin Focus 240 bin km. Focus hoşuma gitti aslında donanım olarak falan ama emin olamadım. Çünkü baya borca gireceğim almak için. Daha sonradan da yüksek bir masraf çıkarırsa çok sıkıntı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…