Yanlış bilgi - Valorant'ta cihaza ban mevcut. https://support-leagueoflegends.riotgames.com/hc/en-us/articles/115013815928-Understanding-Hardware-ID-HWID-Bans
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer HWID ban yediyseniz format atarak kalkmaz. 3-6 ay beklemeniz lazım (tam süresini hatırlamıyorum). Eğer HWID banınız varsa yeni hesap açsanız bile random bir şekilde oyun içerisinde ban yiyeceksiniz. Ya kaliteli bir spoofer alacaksınız (ki fiyatları çok pahalı, 200 dolar civarı aylık), ya da bekleyeceksiniz. Bir daha hile açmazsınız.

Cihaz banı diye bir şey yok artık günümüzde, hesaplı oyunlar onlar. Hesabın banlanıyor, istersen git Rusya'da bir bilgisayardan açmayı dene yine giremezsin.
Hayır :D Ban hesaba atılır, bilgisayara değil.
Cihaz bani diye bir şey var ve HWID ban diye geçiyor. Hardware ID ban yani. Donanımlara uygulanıyor bu ban, 3. parti yontemlerle donanım kimliklerini değiştirerek atlatilabiliyor, lakin o 3. parti yöntemler biraz cep yakıyor.

Büyük ihtimal cihaz banı yedim. Format atmıştım. Kalkmış olabilir mi?
Format ile kalkmaz.

Cihaz bani diye bir şey var ve HWID ban diye geçiyor. Hardware ID ban yani. Donanımlara uygulanıyor bu ban, 3. parti yontemlerle donanım kimliklerini değiştirerek atlatilabiliyor, lakin o 3. parti yöntemler biraz cep yakıyor.

Format ile kalkmaz.

HWID ban ekran kartının seri numarasına atanır, ayrıca Valorant'ta HWID ban yok diye biliyorum.
Ayrıca o ekran kartını değişmedikten sonra 600 tane de program indirsen kaldıramazsın.

Format ile kalkmaz.
Günümüzde diye belirtmişim. Artık kaç online oyunda cihaz banı var PC'de?

HWID ban ekran kartının seri numarasına atanır, ayrıca Valorant'ta HWID ban yok diye biliyorum.
Ayrıca o ekran kartını değişmedikten sonra 600 tane de program indirsen kaldıramazsın.

Hata 152'ye bakar misiniz?

"Donanım Uzaklaştırması"

HWID ban sadece ekran kartının seri numarasına atılmaz. Önceden, çok önceden disklerin seri numarasına atılırdı. Şu an birçok spooflaması zor şeyler çekilerek atılıyor. Ekran kartının seri numarası, disklerin seri numarası, anakartın seri numarası, RAM'ler vb. Liste uzar gider.
Valorant ilk çıktığından beri HWID ban var.