Detaylar
Kim cevapladı?Deniz744
Başarılı
Yanlış bilgi - Valorant'ta cihaza ban mevcut. https://support-leagueoflegends.riotgames.com/hc/en-us/articles/115013815928-Understanding-Hardware-ID-HWID-Bans
Büyük ihtimal cihaz banı yedim. Format atmıştım. Kalkmış olabilir mi?
Hayır
Son düzenleyen: Moderatör:
seksenSekiz
Çalışkan
Yanlış bilgi
Cihaz banı diye bir şey yok artık günümüzde, hesaplı oyunlar onlar. Hesabın banlanıyor, istersen git Rusya'da bir bilgisayardan açmayı dene yine giremezsin.
except
Uzman
- Makaleler
- 1
Eğer HWID ban yediyseniz format atarak kalkmaz. 3-6 ay beklemeniz lazım (tam süresini hatırlamıyorum). Eğer HWID banınız varsa yeni hesap açsanız bile random bir şekilde oyun içerisinde ban yiyeceksiniz. Ya kaliteli bir spoofer alacaksınız (ki fiyatları çok pahalı, 200 dolar civarı aylık), ya da bekleyeceksiniz. Bir daha hile açmazsınız.
Cihaz banı diye bir şey yok artık günümüzde, hesaplı oyunlar onlar. Hesabın banlanıyor, istersen git Rusya'da bir bilgisayardan açmayı dene yine giremezsin.
Cihaz bani diye bir şey var ve HWID ban diye geçiyor. Hardware ID ban yani. Donanımlara uygulanıyor bu ban, 3. parti yontemlerle donanım kimliklerini değiştirerek atlatilabiliyor, lakin o 3. parti yöntemler biraz cep yakıyor.
Format ile kalkmaz.Büyük ihtimal cihaz banı yedim. Format atmıştım. Kalkmış olabilir mi?
Deniz744
Başarılı
Cihaz bani diye bir şey var ve HWID ban diye geçiyor. Hardware ID ban yani. Donanımlara uygulanıyor bu ban, 3. parti yontemlerle donanım kimliklerini değiştirerek atlatilabiliyor, lakin o 3. parti yöntemler biraz cep yakıyor.
Format ile kalkmaz.
HWID ban ekran kartının seri numarasına atanır, ayrıca Valorant'ta HWID ban yok diye biliyorum.
Ayrıca o ekran kartını değişmedikten sonra 600 tane de program indirsen kaldıramazsın.
seksenSekiz
Çalışkan
Günümüzde diye belirtmişim. Artık kaç online oyunda cihaz banı var PC'de?Cihaz bani diye bir şey var ve HWID ban diye geçiyor. Hardware ID ban yani. Donanımlara uygulanıyor bu ban, 3. parti yontemlerle donanım kimliklerini değiştirerek atlatilabiliyor, lakin o 3. parti yöntemler biraz cep yakıyor.
Format ile kalkmaz.
HWID ban ekran kartının seri numarasına atanır, ayrıca Valorant'ta HWID ban yok diye biliyorum.
Ayrıca o ekran kartını değişmedikten sonra 600 tane de program indirsen kaldıramazsın.
VALORANT Hata Kodları
VALORANT’ta yolunda gitmeyen bir şeyler mi var? Telaşlanma. Biz bunun için varız. Eğer bir hata kodu aldıysan, büyük ihtimalle yanında bir de numara göreceksin. Ne anlama geldiğini anlamak için bu ...
Hata 152'ye bakar misiniz?
"Donanım Uzaklaştırması"
except
Uzman
- Makaleler
- 1
HWID ban sadece ekran kartının seri numarasına atılmaz. Önceden, çok önceden disklerin seri numarasına atılırdı. Şu an birçok spooflaması zor şeyler çekilerek atılıyor. Ekran kartının seri numarası, disklerin seri numarası, anakartın seri numarası, RAM'ler vb. Liste uzar gider.
Valorant ilk çıktığından beri HWID ban var.
Valorant, LOL gibi oyunlarda hala cihaz banlari atilmaya devam ediliyor.Günümüzde diye belirtmişim. Artık kaç online oyunda cihaz banı var PC'de?