Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mithras

Başarılı
Arkadaşlar, bilgisayarıma format atıyordum, önyükleme bitti, reset attı ve bir daha USB'den başlatamadım. UEFI ayarlarımda mı bir sıkıntı var diye BIOS'u da sıfırladım, acil CS2 oynamam lazım. Yardımcı olur musunuz?

D90016E6-8D6A-43E6-812F-D8D0025449DC.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 mi kuruyorsun? Anakart üzerinde bulunan pinlere kısa devre yaparak CMOS denendi mi?
Hayır, sadece arkadaki CMOS tuşundan denedim, bakıp yapabilirim isterseniz ama aklımın almadığı kısım; ben zaten format atıyordum, diski sıfırladım, önyükleme bitti ve karşıma gelen ekran bu ve evet Windows 11.

CMOS tuşu varsa pinlere kısa devreye gerek yok, kurulum dosyasını nasıl hazırladınız, ayarlar doğru mu?

Microsoft'tan çektim Windows 11 ISO'yu, bir de Rufus'tan kurdum, işin garip kısmı yarıda kesilip açılmaması. Şüphe ettiğim bir şey var, şu an BIOS'ta yaptığım hiçbir işlem kaydedilmiyor. Hava tuttuğumda pil çıkmış olabilir mi diyeceğim ama pil ortada değil ve korunaklı ve BIOS saati doğru.

Hava tuttuğumda pil çıkmış olabilir mi diyeceğim ama pil ortada değil ve korunaklı ve BIOS saati doğru.

Hava tutunca fanlar ters yöne döndü ise statik elektrik oluşabilir o ayrı, Rufus ile ayarlar, GPT UEFI no CSM ve NTFS şeklin değil yazdırıldı? Media Creation Tool ile denedimiz mi? Secure Boot ve Windows ISO'su uyuşmazlığı gibi gözüküyor.